Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Član
Učlanjen(a)
28.11.2009
Poruka
7.686
A, zasto iako pokazuje Nothing running ne otvara ni jedan kanal ?

Član
Učlanjen(a)
18.09.2009
Poruka
371
Zasto mi ovako pokazuje kad hocu da otvorim neki kanal iz drima,pise 00:00 sto znaci da radi,ali nema slike i tona? zasto tako?

zasto.jpg

Učlanjen(a)
04.04.2010
Poruka
6.511
zasto tako mislis da bi moralo sve raditi sto ima u drimboxu? jesi se mozda zapitao da mozda taj drim nema pokrivene sve satelite? da mozda nije nakacen na CS pa otvara samo free kanale? da mozda nema otvoren port za gledanje?lista u drimboxu moze pokazivati sasvim sve kanale ali lista sama nije garant da ce sve to raditi.....

Član
Učlanjen(a)
20.07.2009
Poruka
3.518
ako ovako nastavite trebalo bi otvoriti novu temu dreambox i sve vezano oko toga,ili mi se cini da se ide u tom pravcu,kao sto je to slucaj tamo negde...

Član
Učlanjen(a)
16.11.2010
Poruka
310
Koji je profil od g.dina Mikuse Mikusica....ja sam imao privatnu prepisku sa njim, ali mi se to negde zagubilo, a ima ih dvojica registrovanih na forumu:

Ovaj koji meni treba je autor sajta:
Kod:
http://url-forum.alle.bg

Član
Učlanjen(a)
18.09.2009
Poruka
371
zasto tako mislis da bi moralo sve raditi sto ima u drimboxu? jesi se mozda zapitao da mozda taj drim nema pokrivene sve satelite? da mozda nije nakacen na CS pa otvara samo free kanale? da mozda nema otvoren port za gledanje?lista u drimboxu moze pokazivati sasvim sve kanale ali lista sama nije garant da ce sve to raditi.....

Mozes lepo da odgovoris,nema potrebe za time...sa drimovima nikad nisam radio,pa neznam...ne znaju svi,sve...

Ako oces odgovori,ako neces zaobidji...

Učlanjen(a)
08.06.2010
Poruka
2.058
Ima li neko češke sportske kanale (CT Sport, Sport5, Sport1, Sport2)...ja sam imao neke linkove do nedavno ali je to sve pocrkalo. Hvala!

Član
Učlanjen(a)
28.08.2012
Poruka
338
Pozdrav sima, hteo bih da pitam ima li negde link da se skinu svi logo znaci odjednom?

Poslednja izmena:
Natrag