Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Učlanjen(a)
13.10.2012
Poruka
8
Pozdrav kolege

prilikom skeniranja sam naletio na Wowza Streaming Engine pa me interesuje da li se moze nesto s tim? Kako vidjeti sta se strimuje i da li je moguce izvuci iste?

Drugo pitanje se tice skeniranja, bavim se time vec desetak plus godina jos iz vremena FTP servera etc ali u zadnje vrijeme mi ne uspjeva da pronadjem upotrebljive UDP adrese. Pitam se sta radim pogresno lol, imate li i vi slicna iskustva?

Član
Učlanjen(a)
16.11.2010
Poruka
310
Pozdrav kolege

prilikom skeniranja sam naletio na Wowza Streaming Engine pa me interesuje da li se moze nesto s tim? Kako vidjeti sta se strimuje i da li je moguce izvuci iste?

Drugo pitanje se tice skeniranja, bavim se time vec desetak plus godina jos iz vremena FTP servera etc ali u zadnje vrijeme mi ne uspjeva da pronadjem upotrebljive UDP adrese. Pitam se sta radim pogresno lol, imate li i vi slicna iskustva?

Što se tiče Wowza Media servera, koliko ja znam (a nisam baš neki veliki znalac).....izvlačenje liste je moguće na 2 načina:

Kod:
1. Hakovanjem Wowza kontrolnog panela, tj. dobijanjem administratorskih akreditacija....
2. Potpunim lupetanjem sufiksa...tj. nastavaka na wowzin uobičajeni prefiks....ali to je posao za one koji imaju baš dosta slobodnog vremena...heheh

Inače, Wowza streaming serveri se veoma lako nalaze, i kada bih iz svakog znao da izvučem liste, pa ja bih bio novi Željko Mitrović....medijski magnat!!!:roll:

Drugo, što se tiče skeniranja...pretpostavljam da te interesuju udpxy serveri? Pa, ne znam, preporučujem ti da skeniraš TCP portove, zavisi šta tražiš. Ja sam recimo davno pokušavao neke provajdere da skeniram po UDP ....ali tu onda nastane "gusta šuma podataka". Otprilike svaki provajder ima neke svoje standardne portove. Opet kažem zavisi šta tražiš....ako ti bude trebalo bilo šta detaljnije, javi se na PM.

Pozz.

Član
Učlanjen(a)
17.06.2010
Poruka
115
Dajte neke stranske tv na PM,koje bi trajale malo duze,po mogucnosti engleski

Hvala i pozz

Natrag