Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Učlanjen(a)
04.10.2014
Poruka
158
Zar nije pametnije napisati "Na AVCOM je aktivan port 3010" i svi srecni, svi zadovoljni?

Pozdrav

Bez ljutnje, svi se trudimo unaprijediti forum i omogućiti drugima korist (pošto, naravno, i sami imamo korist od foruma). Ako je pravilo bez domaćih linkova uopšte poštovaćemo ga ali, bar trenutno, nije. Većina nas se još uči i svaki savjet, kao ovaj u citiranom postu, je dobrodošao ali šta je pametnije.... :):):)

Član
Učlanjen(a)
12.04.2010
Poruka
308
Pozdrav

Bez ljutnje, svi se trudimo unaprijediti forum i omogućiti drugima korist (pošto, naravno, i sami imamo korist od foruma). Ako je pravilo bez domaćih linkova uopšte poštovaćemo ga ali, bar trenutno, nije. Većina nas se još uči i svaki savjet, kao ovaj u citiranom postu, je dobrodošao ali šta je pametnije.... :):):)
Ma ne ljutim se, ne shvataj licno. Ova lista radi jako dugo na istoj IP adresi, a stite je samo promenom porta. Kad je vec domaca, a ljudi znaju za nju, dovoljno je navesti novi port i spasiti je da ne zavrsi copy paste metodom u bangladesu i tako se ugasi ;) Svima je u interesu.

Član
Učlanjen(a)
03.10.2010
Poruka
468
Druze rembrant0910 skines http proxy scanner,nadjes sajt sa IP proxy list skeniras IP i scanner ce ti pokazati sve IP adrese iz zemlje koju odaberes,dodas http i u pretrazivac pa ce ti pokazati da li radi ili ne.A sto se tice prethodnog mog posta u pitanja i komentari,nemojte se ljutiti sto sam rekao da se ne postuje lista ili domaci kanali,nisam mislio bukvalno da se ne postuju vec mogu dobre liste kao sto je ta sa HBO itd da se salju na pp,tako bi smanjili mogucnost prekida rada liste.Sve najbolje i zdravi bili.

Učlanjen(a)
25.09.2014
Poruka
5
mene interesuju streamovi stranih kanala ali sa domacim titlovima za kodi... ako moze na pm da me izbombardujete ja nemam nista protiv. hvala. :D

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
23.04.2010
Poruka
930
10906031_896595840374429_7801636124264481759_n.jpg

:roll:

Član
Učlanjen(a)
09.08.2012
Poruka
734
Da, tako je, radi i na 1.w, ali je kodiran, a ne radi ona frekv. na 16.e, samo u HD. Upravo gledam OBN na 1W. Hvala na dopuni...
Ma prema najavama OBN je trebao vec sa bude kodiran i na16E na 11303 H 30000-2/3.Inace i na toj frekfenciji ide sd signal,samo je promenjen sistem kompresije sa DVB-S na DVB-S2 koju ne podrzavaju stariji risiveri.Ja na Amiko 8240 za sad gledam bez problema,ali vec pokazuje da je kodiran.

Natrag