Активиста
- Učlanjen(a)
- 25.02.2012
- Poruka
- 2.845
da, radim kao prevodilacNegoooo, bru2...
Jesi li i ti to u kineskoj delegaciji????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
da, radim kao prevodilacNegoooo, bru2...
Jesi li i ti to u kineskoj delegaciji????
Jeste bas to sam mislio,hvalailijaaa2013 shvatio sam šta mukta želi, mada ovo ordner verovatno misli na folder, objasniću svima kako se u simple playeru skladište liste i prave folderi, potrebno je imati kreiranu m3u listu u notepadu, na početku liste #EXTM3U $ExtFilter="Domaće TV" sam $ExtFilter= upućuje kanale i skladišti u taj folder, u njemu kasnije možete dodavati tematske kanale koje se odnose na taj folder, npr
Kod:#EXTM3U $ExtFilter="Domaće TV" #EXTINF:-1,Domaći filmovi http:// stream
A što ih ne bi mogao gledati??? Ja (a i svi koje znam da imaju d3 i CRT TV) mogu normalno gledati HD kanale. E, jedino što nije isto gledati na 16:9 HD ili HD ready i na 4:3. Ali slika je i na CRT tv-u odlična.
Što se HBO/cinemax kanala tiče - koliko videh kod drugih, nisu dostupni.
Ja nisam bio lenj, pa aktivirah HBO tako da sad imam sve kanale izuzev cinemax-a.
Ništa ja imam Total Tv Sat.Polupani lončići.@parabolicxtc
Očigledno da se nismo razumeli.
Ja pričam o SBB set top boxu D3. Sota je pomenuo nettv (pretpostavljam takođe set top box). Mada je ista priča i za D3GO i nettv za komp.
Da, plaćam za HBO i HBO comedy. Imam ih u SD i HD rezoluciji i oba kanala sa +1. I sve to za 490 din mesečno.
Ti imaš SD receiver, zato ti ne idu HD kanali...Ništa ja imam Total Tv Sat.Polupani lončići.
Mislim da ne mozes ako mislis na totalov sd resiver...Samo na Serbianforum besplatna reklama nemogu da vjerujem. Trebalo bi zabranit spominjanje njihovih imena osim ako nisu donatori . Kako da gledam HD kanale na SD prijemniku?Sota dali je Hbo otvoren? Jučer sam provjerio nije bio sad sam na poslu pa ne mogu provjeriti, hvala.
nabavi neki sat receiver, sat antenu i cs i vozi... kvaliteta slika daleko bolja nego preko net streamova...Ja nemam nista od toga a voleo bih da imam............Saljite na pp za uzvrat saljem salvete ili figurice od kinder jaja.......