Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Učlanjen(a)
10.07.2014
Poruka
247
ilijaaa2013 shvatio sam šta mukta želi, mada ovo ordner verovatno misli na folder, objasniću svima kako se u simple playeru skladište liste i prave folderi, potrebno je imati kreiranu m3u listu u notepadu, na početku liste #EXTM3U $ExtFilter="Domaće TV" sam $ExtFilter= upućuje kanale i skladišti u taj folder, u njemu kasnije možete dodavati tematske kanale koje se odnose na taj folder, npr

Kod:
#EXTM3U $ExtFilter="Domaće TV"
#EXTINF:-1,Domaći filmovi
http:// stream
Jeste bas to sam mislio,hvala
Ordner na nemackom znaci folder

Učlanjen(a)
03.03.2010
Poruka
2.176
Kako da gledam kad okrenem na kanal izbaci mi grešku.Imam Echolite .Gdje šta da podesim napravi mi koji screenshot da vidim jbga neznam.Pozz!I to za HBO šta plačaš to ili?
A što ih ne bi mogao gledati??? Ja (a i svi koje znam da imaju d3 i CRT TV) mogu normalno gledati HD kanale. E, jedino što nije isto gledati na 16:9 HD ili HD ready i na 4:3. Ali slika je i na CRT tv-u odlična.
Što se HBO/cinemax kanala tiče - koliko videh kod drugih, nisu dostupni.
Ja nisam bio lenj, pa aktivirah HBO tako da sad imam sve kanale izuzev cinemax-a.

Učlanjen(a)
08.07.2010
Poruka
2.686
@parabolicxtc
Očigledno da se nismo razumeli.
Ja pričam o SBB set top boxu D3. Sota je pomenuo nettv (pretpostavljam takođe set top box). Mada je ista priča i za D3GO i nettv za komp.
Da, plaćam za HBO i HBO comedy. Imam ih u SD i HD rezoluciji i oba kanala sa +1. I sve to za 490 din mesečno.

Član
Učlanjen(a)
19.02.2011
Poruka
1.588
Samo na Serbianforum besplatna reklama nemogu da vjerujem. Trebalo bi zabranit spominjanje njihovih imena osim ako nisu donatori . Kako da gledam HD kanale na SD prijemniku?Sota dali je Hbo otvoren? Jučer sam provjerio nije bio sad sam na poslu pa ne mogu provjeriti, hvala.
Mislim da ne mozes ako mislis na totalov sd resiver...

Natrag