Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Učlanjen(a)
03.03.2010
Poruka
2.171
Samo na Serbianforum besplatna reklama nemogu da vjerujem. Trebalo bi zabranit spominjanje njihovih imena osim ako nisu donatori . Kako da gledam HD kanale na SD prijemniku?Sota dali je Hbo otvoren? Jučer sam provjerio nije bio sad sam na poslu pa ne mogu provjeriti, hvala.

Učlanjen(a)
30.07.2013
Poruka
104
jel postoji drugi nacin za skeniranje udp ili samo simple tv?
xexe...nema potrebe da se skenira,lakse je pokupiti sa skriptom sve udp adrese koje se mogu gledati na validnoj ip ;)
znaci nadjes status i pokrenes skriptu,a ona sve pokupi. e sad ko ima skriptu... xD onaj ko je ima nece je sigurno lako dati

Učlanjen(a)
30.04.2013
Poruka
3.249
Zmaju nisam bas razumio pitanje i mozes si stavit kanale kako ti hoces.
ilijaaa2013 shvatio sam šta mukta želi, mada ovo ordner verovatno misli na folder, objasniću svima kako se u simple playeru skladište liste i prave folderi, potrebno je imati kreiranu m3u listu u notepadu, na početku liste #EXTM3U $ExtFilter="Domaće TV" sam $ExtFilter= upućuje kanale i skladišti u taj folder, u njemu kasnije možete dodavati tematske kanale koje se odnose na taj folder, npr

Kod:
#EXTM3U $ExtFilter="Domaće TV"
#EXTINF:-1,Domaći filmovi
http:// stream

Učlanjen(a)
08.07.2010
Poruka
2.686
Kako da gledam HD kanale na SD prijemniku?Sota dali je Hbo otvoren? Jučer sam provjerio nije bio sad sam na poslu pa ne mogu provjeriti, hvala.

A što ih ne bi mogao gledati??? Ja (a i svi koje znam da imaju d3 i CRT TV) mogu normalno gledati HD kanale. E, jedino što nije isto gledati na 16:9 HD ili HD ready i na 4:3. Ali slika je i na CRT tv-u odlična.
Što se HBO/cinemax kanala tiče - koliko videh kod drugih, nisu dostupni.
Ja nisam bio lenj, pa aktivirah HBO tako da sad imam sve kanale izuzev cinemax-a.

Učlanjen(a)
23.07.2014
Poruka
54
xexe...nema potrebe da se skenira,lakse je pokupiti sa skriptom sve udp adrese koje se mogu gledati na validnoj ip ;)
znaci nadjes status i pokrenes skriptu,a ona sve pokupi. e sad ko ima skriptu... xD onaj ko je ima nece je sigurno lako dati
Xexexe druze ko ti je rekal ovo.hahaha pa ako je tako kakvi sa ovi koj sedmiza radat skan na jedno proxy zasto neuklucat ovo remek delo tada.:roll:

Natrag