- Učlanjen(a)
- 12.01.2011
- Poruka
- 1.514
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
da, on ima satelitski Internet... taj internet sve uhvati.. čak i kanale iz kambodzeA, jel drugi provider ?
E kako ce ti ovo slika kad krade internet za ovi kanale treba da je predplatnik , nevidis li da ti prica da neplaca internet a se vrti u krug gde uhvati fri internet.Pogledajte prilog 57836 Ovako nesto ovog tipa
Sota - bez ljutnje - on objavljuje sliku , a ti ga hvalis !Pogledajte prilog 57836 Ovako nesto ovog tipa
Ljudi nemojte se zavaravati, s pravilima ili bez njih uvjek ce se naci neko ko jedva ceka da objavi nesto javno sto vecini ili samo pojedincima nece odgovarati. Protiv toga jednostavno nema lijeka, htjeo to neko da prizna ili ne.Moj predlog je da se razdvoje zasticene liste, i da tema bude vidljiva samo clanovima sa 100+ postova. Prvo tamo ne bi mogli postovati clanovi sa manje postova, koji dodju i naprave pometnju, drugo u tom delu foruma bi bilo manje listi, pa bi lako se proverilo sta radi, a sta ne, pa ne bi bilo potrebe za ponavljanjem, eventualno bi mogao da se linkuje post, i napise se da lista radi...
Stvari stojat tako ako placas internet ce gledas vazduh ako neplacas sve uhvatis.Sigurno i ti si neka skrpza koja neplaca internet za to ti se javljat ovi kanali kad platis ce gledas vazduh probaj ima logika u ovo.Ako su geoblokirani pa kako onda meni iz Srbije radi??????
Magija silver, magija !Ako su geoblokirani pa kako onda meni iz Srbije radi??????