- Učlanjen(a)
- 09.02.2014
- Poruka
- 193
Da radi sa tim portom. Sve isto ko i prvi put kada je objavljena. Pozdravnitko to nije ni rekao ali ne radi sa ovim proksijem sa portom 443
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Da radi sa tim portom. Sve isto ko i prvi put kada je objavljena. Pozdravnitko to nije ni rekao ali ne radi sa ovim proksijem sa portom 443
ne radi ni drugima.. vjeojatno mi koji plaćamo net nemamo pristup, oni koji se švercaju imajuodustajem....nikako da ti objasnim da taj iskon radi sa tacno tim adresama sto jih vidis na slici.....ako sad kod tebe iz nekog razloga ne radi to ne znaci da imam ja drugi adres jer ga nemam i da jos kazes da je photoshop......hmmm
I radi bez prekida 2 mjeseca?Da radi sa tim portom. Sve isto ko i prvi put kada je objavljena. Pozdrav
Bila je stala ali opet radi. Na iskonu i optimi telekom radi za ostale ne znam jer sam provjerio 100%. PozdravI radi bez prekida 2 mjeseca?
ok onda vi gledajte taj iskon, a ja ću da pratim ruse...
pozdrav!
Ja verujem da kod vas tako radi, ali kod nas nece !odustajem....nikako da ti objasnim da taj iskon radi sa tacno tim adresama sto jih vidis na slici.....ako sad kod tebe iz nekog razloga ne radi to ne znaci da imam ja drugi adres jer ga nemam i da jos kazes da je photoshop......hmmm
Onda islikaj kino HD i premijere u HDodustajem....nikako da ti objasnim da taj iskon radi sa tacno tim adresama sto jih vidis na slici.....ako sad kod tebe iz nekog razloga ne radi to ne znaci da imam ja drugi adres jer ga nemam i da jos kazes da je photoshop......hmmm
evo spoji sam se na susjedov wifi.. funkcionira... napokon sam dočekao taj iskon...Bila je stala ali opet radi. Na iskonu i optimi telekom radi za ostale ne znam jer sam provjerio 100%. Pozdrav
A, jel drugi provider ?evo spoji sam se na susjedov wifi.. funkcionira... napokon sam dočekao taj iskon...
Da tako je i na ovi mreza radi, i radi na Siol zasto ovi mreza sa povezani za to ranije ovo proxy sa port 3000 iz Siol je radilo dobro zaBila je stala ali opet radi. Na iskonu i optimi telekom radi za ostale ne znam jer sam provjerio 100%. Pozdrav