možeš meni poslati listu da testiram pa ti javim....e danas stala elta barem meni na svim serverima ili me blokirali
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
možeš meni poslati listu da testiram pa ti javim....e danas stala elta barem meni na svim serverima ili me blokirali
Tamo gdje sam ja .... gleda se ono sto ti nikad neces gledatPise za gde radi tamo gde si ti nema da ti radi
Trenutno ne mi se zanima s tobom odi radi nesta drugo.Tamo gdje sam ja .... gleda se ono sto ti nikad neces gledat
Sad da prekinemo prozivanja i bezpotrebne tvoje komentare i ponasamo se kao ljudi jer koliko vidim ti jedva cekas da prozivas po forumu ovdje i da omalovazavas ljude
Za takvu vrstu popnasanja i slicno slijede sankcije nebi da se ponavljam
Pozdrav svim clanovima SF Foruma
Ajde pošalji nešto vidiš da je kriza.. U zadnja dva-tri dana stalo većina lista..Šta će vam elta gledajte nešto drugo.Stvarno bar vamo na forumu ima listi kolko oš.Samo treba tražit.
Ja bi ti preporucio da ne zafrkavas ljude rade samo ta dva kanala***Hidden content cannot be quoted.***Ostali sa promeneni i kodove imena
NAGRADNO PITANJE: koliko divak ima nickova na ovom forumu?Trenutno ne mi se zanima s tobom odi radi nesta drugo.
Radi i ATV Banja Luka.. I to je to...Ja bi ti preporucio da ne zafrkavas ljude rade samo ta dva kanala
Nema sanse da se opterecivate sa ova dva programa i da mislite suprotno od istine rade samo ta 2 kanala
Sto izazivas pometnju medju ljudima
Pozdrav
52 jade cekam na ppppNAGRADNO PITANJE: koliko divak ima nickova na ovom forumu?
NAGRADA: Elta lista!