Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Učlanjen(a)
06.06.2014
Poruka
186
pa nije covjek se pozalio i cemu sad ove slike ?? da se hvali ili ??? jer se sjecam da se ranije prijetilo banom za slike ispravite me ako grijesim.

VIP IPTV
Učlanjen(a)
13.05.2012
Poruka
7.955
pa nije covjek se pozalio i cemu sad ove slike ?? da se hvali ili ??? jer se sjecam da se ranije prijetilo banom za slike ispravite me ako grijesim.
Ja sam primjetio u zadnjih par dana da se crow 2 puta požalio a jednom stavio nešto što je puklo. Gdje tu smisao, staviti nešto kad je riknulo.

Učlanjen(a)
06.06.2014
Poruka
186
Ja sam primjetio u zadnjih par dana da se crow 2 puta požalio a jednom stavio nešto što je puklo. Gdje tu smisao, staviti nešto kad je riknulo.
ma ne bih o tome jer nisam neki strucnjak, al zar nije ovaj forum ovdje da se pomazemo medjusobno, ev npr meni treba neko da me poduci ovom skeniranju i to pa nek se javi ko ima vremena ;)

Učlanjen(a)
17.01.2014
Poruka
1.189
hvala na odgovoru nisam ljut imao nemao isto mi se hvata

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
23.02.2011
Poruka
1.561
samo da pitam od kada su te slike slikane kad radila lista ili su taze sto kazu kad ides da kupis burek ovaj je taze sad sam ga iz furnu izvadio i dal je moguce mada znam da nije ali ja opet da si potrzim
te sport klubove da dobijem al besplatno i ako imas ona mini ultra i ultra bio bi zahvalan cekam odgovor u najmanji moguci rok
Od mene neces da dobijes a i sam znas zasto ako se secas jednom sam trazio od tebe listu al nisi dao
E sad jedi burek al bajat ce ti bude:p:p

Natrag