VIP IPTV
- Učlanjen(a)
- 13.05.2012
- Poruka
- 7.955
A što to tebe toliko pogodi.pa cekajte ljudi jel ovdje zatvoren album sa slikama ili je to zapravo zatvoreno za odredjene osobe ???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
A što to tebe toliko pogodi.pa cekajte ljudi jel ovdje zatvoren album sa slikama ili je to zapravo zatvoreno za odredjene osobe ???
Ja sam primjetio u zadnjih par dana da se crow 2 puta požalio a jednom stavio nešto što je puklo. Gdje tu smisao, staviti nešto kad je riknulo.pa nije covjek se pozalio i cemu sad ove slike ?? da se hvali ili ??? jer se sjecam da se ranije prijetilo banom za slike ispravite me ako grijesim.
ma ne bih o tome jer nisam neki strucnjak, al zar nije ovaj forum ovdje da se pomazemo medjusobno, ev npr meni treba neko da me poduci ovom skeniranju i to pa nek se javi ko ima vremenaJa sam primjetio u zadnjih par dana da se crow 2 puta požalio a jednom stavio nešto što je puklo. Gdje tu smisao, staviti nešto kad je riknulo.
Malo pronjuškaj, sve što ti treba ima na forumu. Pozdravma ne bih o tome jer nisam neki strucnjak, al zar nije ovaj forum ovdje da se pomazemo medjusobno, ev npr meni treba neko da me poduci ovom skeniranju i to pa nek se javi ko ima vremena
imaju osnove al znas ima uvijek neka caka u tom skeniranju i za te cake ti treba neko iskusan da ne lutas previse.Malo pronjuškaj, sve što ti treba ima na forumu. Pozdrav
Od mene neces da dobijes a i sam znas zasto ako se secas jednom sam trazio od tebe listu al nisi daosamo da pitam od kada su te slike slikane kad radila lista ili su taze sto kazu kad ides da kupis burek ovaj je taze sad sam ga iz furnu izvadio i dal je moguce mada znam da nije ali ja opet da si potrzim
te sport klubove da dobijem al besplatno i ako imas ona mini ultra i ultra bio bi zahvalan cekam odgovor u najmanji moguci rok
Kazu ljudi ...Od mene neces da dobijes a i sam znas zasto ako se secas jednom sam trazio od tebe listu al nisi dao
E sad jedi burek al bajat ce ti bude