Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Član
Učlanjen(a)
16.11.2010
Poruka
310
Ima li neko NFL gamepass?

Dugovaću mu tu uslugu do kraja života!

Hvala unapred.

Član
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
930
molio bih adminstraciju da povedu controlu ,jer nenormalno se strimovi ponavljaju ,ili jednostavno da pocnu ,sakcionisati ,neupotrebljavanje search ,znam da je tesko ,ali vi ste ovdje na dobrovoljnoj bazi ,a pravila su pravila

Nema od toga nista, zato sto kazu da posle 24h mozes postaviti isti strim ako vec postoji tako da sto pre se naviknes tim bolje. :)

Član
Učlanjen(a)
16.11.2010
Poruka
310
Pozdrav,

moze li mi neko preporučiti kako skenirati seriju IP adresa, koristeći proxy server kao aktivan dns?
Wot Web to ne može, barem tako mislim.

Hvala.

MODERATOR
Učlanjen(a)
17.11.2012
Poruka
3.077
Izvinjavam se clanovima na ponekad zakasnelim intervencijama, ali trenutno smo malo kratki sa ljudstvom u ovom delu foruma, jer, pojedini urednici i moderatori su na odmorima, tako da sam prakticno usamljen ovde. Zbog privatnih obaveza, ne mogu da provodim 24h na forumu. Nekada imam vise, nekada manje vremena, tako da kada god sam tu ja cu intervenisati i isto vazi za druge urednike i moderatore. Zamolio bih clanove za razumevanje ukoliko se ne intervenise odmah, nije to iz razloga sto neko ne zeli, vec jednostavno mozda nema nikoga online u tom trenutku. Razumem da je problem, velika osetljivost, i mogucnost izazivanja vece stete ukoliko reakcija ne bude pravovremena, ali opet odgovornost nije samo na urednicima, vec i na clanovima, koje uglavnom mrzi da procitaju par postova vezanih za pravila, pa otuda i dolazi do pogresnog postavljanja postova... Tako da bih ja apelovao na clanove da povedu vise racuna, i izdvoje malo vremena da procitaju pravila. Mislim da nije resenje banovanje za svaku gresku, cak se to pokazalo kao kontraproduktivno jer jednom prilikom, smo mi clanovi administracije, pretrpeli dosta kritika od najaktivnijih clanova u ovom podforumu, zbog striktnog postovanja pravila...

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
15.07.2009
Poruka
888
Moras da budes clan nekog udruzenja da bi saznao... ;)

Udruga TNT
Screenshot_1.png

Natrag