Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Активиста
Učlanjen(a)
25.02.2012
Poruka
2.845
Slika153.jpg
3ojka.gif

LEGEND
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
2.431
***Hidden content cannot be quoted.***zaboravio covek pa da nadopunimnemogu vise sami se snalazite dalje kao sto kaze kolega
Druze u tvojim postovima ne moras nista da komenteruses, ionako te niko ne
hvala na odgovoru nisam ljut imao nemao isto mi se hvata
Momak niko te nista ne pita. Radi svoj posao i ne komentarisi bezveze, licno ja tvoje postove preskacem zbog tvoje nepis..n..ti.

Učlanjen(a)
17.01.2014
Poruka
1.189
steta sto preskaces jel neznas sta se krije iza toga zao mi je
kao za multitv sto nisu znali a postavili zivi strim od cele liste i zato sad ce da gledate crnilo moja greska izvijavam se dalje sami trazite i mislite

Poslednja izmena:
MODERATOR
Učlanjen(a)
17.11.2012
Poruka
3.077
Ljudi smirite malo strasti, posebno bi trebalo na to da obrate paznju clanovi sa VIP funkcijama. Vi bi ste trebali da budete uzor drugim clanovima, svako ima pravo da pise sta god dok je u skladu sa pravilima..

LEGEND
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
2.431
steta sto preskaces jel neznas sta se krije iza toga zao mi je
kao za multitv sto nisu znali a postavili zivi strim od cele liste i zato sad ce da gledate crnilo
Da se razumemo, apsolutno nista nemam protiv tebe. Rekao bih da fale ovakvih ljudi kao tebe na SF, obuzdaj svoj narav i specifican karakter jer na internet postoji takozvani BONTON.

Član
Učlanjen(a)
08.10.2010
Poruka
316
treba mi lista od t2 full netreba da radi samo da ima svih kanala koji postoju, ako neko ima neka mi stavi na forum ovde ili na pp ili mail hvala svima na pomoči

Natrag