Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Član
Učlanjen(a)
16.10.2010
Poruka
424
Kome trebaju liste, nek nauči skenirati. Sve je objašnjeno na forumu.
Nađeš i nedaš nikome... ako ti je stalo do njih. Ako nije daj, ali računaj da će i taj netko nekome dati i tako dalje i da će prije ili kasnije netko tu listu objaviti.

Najlakše je naučiti skenirati dreamboxove, a u njima se može naći mnoštvo kanala. Npr. jedan koji sam nedavno našao ima u sebi engleske, talijanske, njemačke, francuske, poljske, mađarske, švicarske, nizozemske kanale i max tv... Samo tu ima najmanje 500 kanala vrhunske kvalitete...

Preko pp sam obećao nekima ako nađem još koji ovakav dream da ću im prosljediti, ali nažalost u zadnje vrijeme nemam vremena za skeniranje, ali kad budem imao ja ću svoje obećanje ispuniti.

Možda ima ljudi koji ne znaju a stid ih je javno pitati. Ima mnogo ljudi koji će vam pomoći i preko pp, među kojima i ja evo nudim pomoć

Ali vjerujte nema ništa ljepše nego kad sam nešto pronađeš. Znaš da to rijetko tko ima, a ponekad i nitko...

Član
Učlanjen(a)
28.11.2009
Poruka
7.686
Cuj, pricas kako nam ne dosadi? Pa kako tebi ne dosadi isto svaki put jedan te isti argument? Druze, ako ti se ne svidja rasprava preskoci slobodno, nece nikom nedostajati takvi upisi gde samo kritikujes nekoga ko zeli nesto promeniti. Al jbg, vidim sve isti klan, sve isti likovi lupaju jedan drugom "hvala", kazes jednom nesto tu skace drugi da ga brani i tako u krug.

Lazne naloge nisam pravio, necu niti mi trebaju zbog glasanja, i znam da ce i ova raspava biti obrisana kao i prethodne ali ne znam zasto, jel ovde treba da vlada jednoumlje kao u S.Koreji? Mozda je bas do ovde doslo jer se nije na vreme pricalo o problemima. Lepa je stvar sto ima tu baja koji imaju po 5.000 kanala ali ih cuvaju samo za sebe, a onda okace onih 30-ak kanala iz liste koje obican smrtnik jedva da nadje. Meni ne trebaju te liste, imao sam dve koje su radile dok nekome nije proradila neka sujeta i javno ih okacio, vise ne rade i vise ne skupljam takve liste. Ali znam da ima ljudi koji, da ne kazem zavise od tih listi, nisu svi baje da imaju nekoga ko ce da im da kljuc za Net TV Plus.. Drago mi je sto od ovih rasprava bude nesto jasnije a to je da znam od koga da nikad ne zatrazim listu, ili neki kanal, a to sigurno necu raditi pa da mi zivot zavisi od toga, nek svoje listice gledaju u zdravlju i veselju.

@Burmann znam druze da ima lista koje nisu nikad objavljene, pa takve su bile i liste koje su objavljene pre 2 dana i 2 meseca, al mislis da ce i one zauvek biti "tajne" ? Bice , dok nekom ne proradi sujeta pa ih okaci kao sto se radilo prethodnih dana. Pa sve ove liste koje su ugasene su bile koliko-toliko van javnosti zato i jesu trajale.

PS: Bilo bi extra kad bi bar na ovom PDF mogla da se ukloni opcija "hvala", videli bi koliko bi se smanjio broj objavljivanja raznih listi, jer imam osecaj da bi neki prodali rodjenu majku za to "hvala".
Greskac brate, objavljene liste vec imaju svoje zamene, samo u drugom izdanju, veruj mi !
Sve se to vrti u krug !
A, one ne objavljene su jos uvek ne objavljene ! :mig:

@NightWolf
"a to kolko vidim svi postuju tako da ove beskrajne rasprave stvarno nemaju vise smisla. Bla, bla, bla,....stalno jedna te ista prica, zar vam to ne dosadi"
- Onda se valjda ne uvestvuje u takvim raspravama !
"U sustini ja sam samo htjeo da kazem da se ne moze nekome zabraniti ni na koji nacin da nesto objavljuje"
- Onda zabrane valjda nisu potrebne !

@Greskac
"jer imam osecaj da bi neki prodali rodjenu majku za to "hvala""
- Takvi mi mirisu na pacijente, koji garant imaju neke probleme !

Poslednja izmena od urednika:
Učlanjen(a)
03.01.2012
Poruka
4.258
Ja sam do sad za svako "Hvala" ili "Svidja Vam se" davao novcanu naknadu, sve preko PayPal al sam prestao s tim. Vidim mnogi se bune :D

Član
Učlanjen(a)
28.11.2009
Poruka
7.686
Nije zgorega ni ovo reci !
Svi govore o nekim podelama i grupama medju clanovima foruma !
A, sta cemo mi neopredeljeni (da ne kazem nesvrstani) !
I, jos jedna konstatacija, koju je uvideo i Greskac !
Kad se god kaze nesto, sto nije po gustu odredjene "grupe", svi clanovi "grupe" skacu ko hijene, toboz u odbranu !
Da znate, da je jako tesko plivati u takvim vodama ! :mig:

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
06.06.2014
Poruka
186
Ima li netko nesebican da podijeli znanje sa mnom ili da prenesi dio tog znanja nek se javi na pp. pozdrav

MODERATOR
Učlanjen(a)
17.11.2012
Poruka
3.077
Najteze je biti neopredeljen :) Nije cudno jer ljudi instiktivno teze da budu deo neke grupe, jer je to nesto sto je olaksavalo opstanak kroz istoriju. Ja bih samo zamolio da stavimo tacku na sadasnju raspravu, jer je besmislena, kao i sve one druge, prethodne, a i ponavlja se, kao sto rece NightWolf kao Srecni ljudi na RTS. Premotajte temu od pocetka, i shvaticete da je sve vec receno... Prosto mi je nerazumljivo da se opet ulazi u raspravu... Ako imate zelju za menjenjem, predlozite u temi pitanja i predlozi u vezi foruma, i predjite sa prazne price na delovanje. Ako postoji volja nesto ce se promeniti, ako ne postoji ostace isto, ma koliko puta raspravljali na tu temu :)

Natrag