Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Učlanjen(a)
08.07.2010
Poruka
2.686
@NightWolf & losmij

A jel` ova u vašem klanu???
kanokon_03.jpg

Piše da je i ona Minamoto :beee:

Učlanjen(a)
11.11.2012
Poruka
2.164
Pa znas kako, znam da ti nikad nista ne bi dao pa ne bih ti ni trazio, a ti ne znas odakle meni Net Tv, mozda imam legalan? A, to nije moguce?
Mozda imas, ali nemas.
Od svih admina i urednika samo ti glumis nekog serifa. Svi do jednog su spremni da pricaju o problemima a tvoj jedini odgovor na bilo koju temu je "Sve je po pravilu, zali se administraciji pa cemo da vidimo"
Ti bi da menjas pravila do Angelus?
Pa to su pravila foruma, lepo pise da se pravila foruma moraju postovati.
Odkud pa ti znas da nisam nikome pomogao? Pomognem ako mogu, ako je do mene, a kome si ti pomogao?
Eto, ima ljudi trazili liste, pomogni i daj im taj tvoj legalan nettv kljuc ;)
Takodje, na ovom forumu ja sam na tri PDF pa nije logicno da samo ovde odgovaram.
Secam se kao da je juce bilo kad si mi napisao neki post i banovao sa chata jer sam kao pomenuo politiku
Ja nemam opciju da bilo koga banujem niti sa chata niti ovako.
Jel treba nekome da se pravdam sto sam bio neaktivan na forumu iako sam tu registrovan 5 godina? Na tvoje upise vise necu odgovarati, da nisi urednik i da mogu da te ignorisem najaradije bih to uradio sto preporucujem i tebi da uradis kad sam ja u pitanju, ne krsim nijedno pravilo na forumu tako da evo, ako te cini srecnim i ako ce cvece da procveta na forumu vise necu pomenuti nijednu jedinu listu niti zatraziti bilo sta.. Pozz
Mislim da ce ti mnogi biti zahvalni, ali vec nekoliko puta si pisao kako ces prestati da napadas ljude koji objavljuju liste i ne drzis se reci.

Kome mozes pomogni,ostale nema potrebe da kritikujes sto objavljuju liste.

Pozdravi tebi

Član
Učlanjen(a)
18.11.2009
Poruka
243
Lepo, lepo, vidim i dalje traje rasprava...ako ako samo nastavite, ali za jedno 3 meseca kada shvatite shta ste radili bice Vam smeshno kao nama koji ne ucestvujemo sada :bfghb::bfghb:

Učlanjen(a)
03.01.2012
Poruka
4.258
Ljudi ajd malo oladimo od svega ovoga, eto prvi cu ja. Stvari su krenule u totalno drugom smjeru od onoga cemu je ova tema namjenjena. Ipak za kraj moram reci jos nesto i zavrsavam, od kako sam postao clan SF pa sve do danas mislim da je najveca glupost koju sam cuo ovo da postoje neke grupe, klanovi,... clanova na forumu.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
11.11.2012
Poruka
2.164
Ljudi ajd malo oladimo od svega ovoga, eto prvi cu ja. Stvari su krenule u totalno drugom smjeru od onoga cemu je ova tema namjenjena. Ipak za kraj moram reci jos nesto i zavrsavam, od kako sam clan SF nista gluplje nisam cuo od ovog danas da postoje neke grupe, klanovi na forumu.
Nemoj tako:
"Minamoto klan na Serbian forumu, osnovan 19.05 2010. godine broji 328 clanova" - Iz Wikipedie, svetske enciklopedije :D

Učlanjen(a)
08.07.2010
Poruka
2.686
Ko hoće u ovaj moj klan, sa ovom Predsednicom, može da se učlani!
Godišnja članarina sitnica - 300 evra!

A svaki član dobija gratis sličice od Dženifer Lorens & CO koje su pre par dana "maznute" sa njihovih ajfona!

Natrag