- Učlanjen(a)
- 08.07.2010
- Poruka
- 2.686
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Mozda imas, ali nemas.Pa znas kako, znam da ti nikad nista ne bi dao pa ne bih ti ni trazio, a ti ne znas odakle meni Net Tv, mozda imam legalan? A, to nije moguce?
Ti bi da menjas pravila do Angelus?Od svih admina i urednika samo ti glumis nekog serifa. Svi do jednog su spremni da pricaju o problemima a tvoj jedini odgovor na bilo koju temu je "Sve je po pravilu, zali se administraciji pa cemo da vidimo"
Eto, ima ljudi trazili liste, pomogni i daj im taj tvoj legalan nettv kljucOdkud pa ti znas da nisam nikome pomogao? Pomognem ako mogu, ako je do mene, a kome si ti pomogao?
Ja nemam opciju da bilo koga banujem niti sa chata niti ovako.Secam se kao da je juce bilo kad si mi napisao neki post i banovao sa chata jer sam kao pomenuo politiku
Mislim da ce ti mnogi biti zahvalni, ali vec nekoliko puta si pisao kako ces prestati da napadas ljude koji objavljuju liste i ne drzis se reci.Jel treba nekome da se pravdam sto sam bio neaktivan na forumu iako sam tu registrovan 5 godina? Na tvoje upise vise necu odgovarati, da nisi urednik i da mogu da te ignorisem najaradije bih to uradio sto preporucujem i tebi da uradis kad sam ja u pitanju, ne krsim nijedno pravilo na forumu tako da evo, ako te cini srecnim i ako ce cvece da procveta na forumu vise necu pomenuti nijednu jedinu listu niti zatraziti bilo sta.. Pozz
E da je FK Sevojno u Evropi pa da te gurnemo kao napadaca, to bi ti najvise para daloEhm, dakle prodajem se za male pare za članstvo u nekom od klanova.
A može i za stalno radno mesto u Skupštini Grada Užica ili Gradskoj Opštini Sevojno - ne pravim pitanje.
Za ovaj klan sam definitivno !
Nemoj tako:Ljudi ajd malo oladimo od svega ovoga, eto prvi cu ja. Stvari su krenule u totalno drugom smjeru od onoga cemu je ova tema namjenjena. Ipak za kraj moram reci jos nesto i zavrsavam, od kako sam clan SF nista gluplje nisam cuo od ovog danas da postoje neke grupe, klanovi na forumu.
Emperors of SerbianForumNemoj tako:
"Minamoto klan na Serbian forumu, osnovan 19.05 2010. godine broji 328 clanova" - Iz Wikipedie, svetske enciklopedije