Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Član
Učlanjen(a)
18.11.2009
Poruka
243
Nije da se plashim hackers remote control, jer sve i da udje moze samo da zarazi sebe nekom nemani iz ovog XP-a, odavno je Microsoft ostavio backdoor :assassin:Nego jel moze neko da mi kaze gde da nadjem ono objashnjenje za ove status-e ili kako da uzmem neku listu koja ce raditi bar neshto duze od 3 dana

VIP IPTV
Učlanjen(a)
03.12.2012
Poruka
2.407
Izgleda da je sve stalo sto je valjalo ajde neka mozda tako i treba valjda je to i smisao svega ovoga

Član
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
930
Smisao svega je da neko objavi nesto zarad "Hvala" na forumu. Ovom prilikom ne zelim nikom licno da prebacujem bilo sta, nego, sinoc sam od pocetka citao staru temu sa anketom da se zabrane domace liste. Ljudi ja sam zapanjen kako pojedini nemaju obraza i kako menjaju misljenje kako vetar dune. Kad se pomene zabrana lista prvi protiv toga se jave oni koji su pocetkom godine glasali da se to zabrani na forumu. Nema razloga da bilo koga imenujem, sami ce da se prepoznaju. Ali takvih je bilo i takvih ce uvek biti..

Član
Učlanjen(a)
28.11.2009
Poruka
7.686
Davno sam ja rekao da je potpuna liberalizacija jedino resenje !
Dozvoliti brate sve, pa kom obojci - kom opanci ! :mig:
Tako bi se cuvalo ono sto se ima, a cini mi se, da se to nikada nije pokusalo !
I, nema vise prepirki ko je sta objavio i zasto !
Sve bi se svelo samo na dobru volju !
Jeste li se nekada zapitali zasto se ne objavljuju kljucevi za NetTVPlus listu - pa zato sto su vredni i retki, a ne zato sto je zabranjeno !
Davno je neko rekao - zakoni su tu, da bi se krsili ! :roll:

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
930
@Burmann brate ne znam na koju foru mislis da sacuvas ono sto se javno objavi? Pa poslednjih dana je ugaseno toliko listi koje su objaveljene javno a pre toga su radile mesecima. Koliko sam video iz one stare teme, nisam tad bio aktivan na forumu ali vidim da je zabrana delovala, bar po postovima u toj temi, liste su duze zivele, zato i jeste bila pokrenuta ta tema.

Zabrani pa ces da vidis kako ce da traju liste, jeste, oticice kod Muje pa tamo postavljati ali taj forum nema ni izbliza ovoliku bazu i sve odavde pocinje.

Mnogo se izvinjavam urednicima i ostalim clanovima jer stvarno nisam video da u listi ima i XXX kanala,tek sam sad kad je otislo video.Pa bih molio urednika da obrise te XXX kanale.Hvala

A sta tebi fali da editujes svoj post?

Član
Učlanjen(a)
23.02.2011
Poruka
1.561
Davno sam ja rekao da je potpuna liberalizacija jedino resenje !
Dozvoliti brate sve, pa kom obojci - kom opanci ! :mig:
Tako bi se cuvalo ono sto se ima, a cini mi se, da se to nikada nije pokusalo !
I, nema vise prepirki ko je sta objavio i zasto !
Sve bi se svelo samo na dobru volju !
Jeste li se nekada zapitali zasto se ne objavljuju kljucevi za NetTVPlus listu - pa zato sto su vredni i retki, a ne zato sto je zabranjeno !
Davno je neko rekao - zakoni su tu, da bi se krsili ! :roll:
Nisu retki al su vredni i dovoljno je da imas nekoliko i da se ic ne zamaras ko sta objavi i koja ce lista da padne

Član
Učlanjen(a)
28.11.2009
Poruka
7.686
@Burmann brate ne znam na koju foru mislis da sacuvas ono sto se javno objavi? Pa poslednjih dana je ugaseno toliko listi koje su objaveljene javno a pre toga su radile mesecima. Koliko sam video iz one stare teme, nisam tad bio aktivan na forumu ali vidim da je zabrana delovala, bar po postovima u toj temi, liste su duze zivele, zato i jeste bila pokrenuta ta tema.

Zabrani pa ces da vidis kako ce da traju liste, jeste, oticice kod Muje pa tamo postavljati ali taj forum nema ni izbliza ovoliku bazu i sve odavde pocinje.

A sta tebi fali da editujes svoj post?
Fora je u tome, da ljudi ne bi objavljivali ono sto im treba i ono sto je dobro !
Sta mislis, postoje li liste koje nikada nisu javno objavljene ? :mig:

Član
Učlanjen(a)
28.11.2009
Poruka
7.686
Nisu retki al su vredni i dovoljno je da imas nekoliko i da se ic ne zamaras ko sta objavi i koja ce lista da padne
Bas o tome ja govorim !
Ono sto je vredno - nikome se ne daje - samo sto dosta ljudi nije stiglo do tog nivoa ! :mig:
Problem je u tome sto bi mnogi hteli da preskoce neke nivoe preko noci ! :roll:

Natrag