Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Učlanjen(a)
30.04.2013
Poruka
3.249
Samo informacije radi, Šota je potpuno u pravu, što se tiče kanala, samo vam je dao smernice gde da se traži, jeste da je teško, ali u životu retko šta ima na izvolte. Kad ste već u lovu na Sky sports kanale, postoje i Sky sports Extra i novi redizajnirani Sky sports News HQ (headquarters). Srećno u lovu!

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
2.215
astalavis hvala na nastavku,ubaceno i radi,eto rijesili smo to....ja u principu nikad skoro netrazim nesto na ovakav nacin preko foruma,uvijek preko Skypa ili PP,ali racunao sam ajde da postavim pitanje pa da vidim hoce li se ko javiti,covjek je dao nastavak i prica zavrsena,tako da nema potrebe za daljnjim komentarima...

Član
Učlanjen(a)
28.11.2009
Poruka
7.686
astalavis hvala na nastavku,ubaceno i radi,eto rijesili smo to....ja u principu nikad skoro netrazim nesto na ovakav nacin preko foruma,uvijek preko Skypa ili PP,ali racunao sam ajde da postavim pitanje pa da vidim hoce li se ko javiti,covjek je dao nastavak i prica zavrsena,tako da nema potrebe za daljnjim komentarima...
Ako dozvolite, jos samo ovo da kazem !
Ja sam mislio da to "davanje' i "dobijanje" krece od domacina - znaci on prvi da nesto dobro, pa onda moze i da ocekuje da dobije nesto dobro !
Jer drugacije bi izgledalo da mu neko podilazi (da ne kazem nesto drugo), a to bas nije za postovanje !

Član
Učlanjen(a)
28.11.2009
Poruka
7.686
Ovo je slika sa satelita - drugu nemam !
Mislim da ne smeta sto sam je postavio, cisto zbog pocetka rada kanala !

Sky Sports 5 - August 12 19 02 28.jpg

Poslednja izmena od urednika:
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.755
Ovo je slika sa satelita - drugu nemam !
Mislim da ne smeta sto sam je postavio, cisto zbog pocetka rada kanala !
Pogledajte prilog 55913
Zasto bi smetala?? Nekad je potrebno postavit sliku kao dokaz tvrdnje moje ili vase da neki kanal zaista radi za kojeg tvrdimo da radi iz tog razloga i moj Post i slika sa SKY SPORT 5 da ne ispadne mlatim praznu slamu... i kao sto je Urednik Milojkovic napisao (smjernica)

Pozdrav

MODERATOR
Učlanjen(a)
17.11.2012
Poruka
3.077
Pa, zar moderatori i urednici ne razmenjuju streamove medjusobno ?

Da ne bude zabune oko ovoga, mislim da neka funkcija nema veze sa razmenjivanjem, cak sta vise ja sam vise lista dobijao pre nego sto sam postao urednik, mada liste nisam nikada trazio, uglavnom sam pitao da bih nesto naucio. Doduse moram da priznam da mi je i pre i posle nudjeno par lista, ali meni ne trebaju, otprilike mogu da se snadjem za neki kanal sto zafali a tv vrlo retko gledam tako da...:) :)
Znaci nema nekog povlascenog statusa, liste se razmenjuju sa prijateljima, sa funkcijom i bez funkcije, nema neke razlike.

Natrag