Da nepisemo vise o tome,vazno je da ima a ja cu da nadjem stream,nije problem....
Kod:
/1:0:1:517:7DB:2:11A0000:0:0:0:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Da nepisemo vise o tome,vazno je da ima a ja cu da nadjem stream,nije problem....
/1:0:1:517:7DB:2:11A0000:0:0:0:
E sad to je tesko pitanje,ja sam trazio a na drugima je da li ce neko dati ili ne,ja se na takve stvari nikad ne ljutim jer to je dobra volja svakog od nas,ali da bi nesto dobio moras nekad i dati....Pa, zar moderatori i urednici ne razmenjuju streamove medjusobno ?
Ako dozvolite, jos samo ovo da kazem !astalavis hvala na nastavku,ubaceno i radi,eto rijesili smo to....ja u principu nikad skoro netrazim nesto na ovakav nacin preko foruma,uvijek preko Skypa ili PP,ali racunao sam ajde da postavim pitanje pa da vidim hoce li se ko javiti,covjek je dao nastavak i prica zavrsena,tako da nema potrebe za daljnjim komentarima...
Zasto bi smetala?? Nekad je potrebno postavit sliku kao dokaz tvrdnje moje ili vase da neki kanal zaista radi za kojeg tvrdimo da radi iz tog razloga i moj Post i slika sa SKY SPORT 5 da ne ispadne mlatim praznu slamu... i kao sto je Urednik Milojkovic napisao (smjernica)Ovo je slika sa satelita - drugu nemam !
Mislim da ne smeta sto sam je postavio, cisto zbog pocetka rada kanala !
Pogledajte prilog 55913
Pa, zar moderatori i urednici ne razmenjuju streamove medjusobno ?