Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ovako ide u VLC:Hvala puno na streamu ! Jos samo jedno pitanje: Moze li se konvertovati ovaj stream, za slusanje u Nradioboxu? Nekim konvertorom ili pak rucno?
rtsp://edge-fr-01.maksnet.tv:1935/asmedia/index
rtsp://37.187.153.186:1935/asmedia/index
To sam i ja primetio al posto nisam u rangu sa vama to nisam hteo da diskutujem u svakom slucaju ja te podrzavam...ma kolko postovao imaoPisem ovaj post jer mi neki od clanova ovog foruma nisu mogli dati adekvatan odgovor pa se obracam direktno Adminu ovog foruma da mi pojasni posto ja izgleda ne tumacim dobro neke stvari.U temi gde se stavljaju streamovi postavio sam jedan stream i ispod jednu malu sliku.Nekoliko minuta posle toga slika je obrisana sa obrazlozenjem da to nije tv album.Ja sam na ovome forumu od prvih dana i svaki dan sam prisutan,nikad koliko se ja sjecam to nije bilo zabranjeno.Sad sto je najbitnije neka mi Admin pokaze pravilo gde pise da se uz stream nesmije staviti slika da bi znao da li ja stvarno gresim ili ne,ako gresim ja cu se javno izvinuti pred svima,pisem ovo ne zato sto me briga za tim postom ili slikom vec zato sto mislim da nije trebalo tako da se uradi. (nemojte mjenjati neko pravilo sad jer ih ja sve imam)
Evo samo nekoliko postova gde se vidi da nije obrisano:#4706 (sota),#4670 (torpedo),#4653 (geskac),#4645 (sota).Ovi clanovi neka se ne nadju prozvani jer sam na njih prvo naletio a ima toga jos.
Pisem ovaj post jer mi neki od clanova ovog foruma nisu mogli dati adekvatan odgovor pa se obracam direktno Adminu ovog foruma da mi pojasni posto ja izgleda ne tumacim dobro neke stvari.U temi gde se stavljaju streamovi postavio sam jedan stream i ispod jednu malu sliku.Nekoliko minuta posle toga slika je obrisana sa obrazlozenjem da to nije tv album.Ja sam na ovome forumu od prvih dana i svaki dan sam prisutan,nikad koliko se ja sjecam to nije bilo zabranjeno.Sad sto je najbitnije neka mi Admin pokaze pravilo gde pise da se uz stream nesmije staviti slika da bi znao da li ja stvarno gresim ili ne,ako gresim ja cu se javno izvinuti pred svima,pisem ovo ne zato sto me briga za tim postom ili slikom vec zato sto mislim da nije trebalo tako da se uradi. (nemojte mjenjati neko pravilo sad jer ih ja sve imam)
Evo samo nekoliko postova gde se vidi da nije obrisano:#4706 (sota),#4670 (torpedo),#4653 (geskac),#4645 (sota).Ovi clanovi neka se ne nadju prozvani jer sam na njih prvo naletio a ima toga jos.