MODERATOR
- Učlanjen(a)
- 25.03.2010
- Poruka
- 20.924
ja cu da ti odgovorim na tvoje postavljeno pitanjePitanje za administraciju,postovana administracijo zamolio bih vas da mi odgovorite na nekoliko pitanja?zasto ste banovali clana foruma @aleks79 tj.mene i zasto ne objavite javno kad je ko banovan i zbog cega,navedite mi jedan valjan razlog zbog kog sam ja prekrsio pravila foruma a drugi nisu,i ako sam nesto prekrsio zasto me prethodno niko nije opomenuo,ocigledno je da nekom smetam,postavlja se pitanje Zasto?unapred zahvalan na odgovoru i poseban pozdrav za @Sota i @boki71 ako ste me vi banovali?toliko od mene!
Nije mi jasno i nisi samo ti u pitanju ima vas vise kad napravite greske zelite neznam iz kojih razloga da utvrdite suprotno od one ili onih odluka koje su donesene od strane Admina , Moderatora ili Urednika.
Idemo redom
u tvom slucaju mogao sam stosta toga napisati u djelu koji je odredjen za to isto znaju Admini , Urednici tj Moderatori na sta mislim ali nisam jer sam se suzdrzao komentara itd... a dokaza imam i previse za ono sto tvrdim znaci Istinu i samo Istinu.
Ovo je zadnji put da se pravdam i opravdavam svoje odluke javno kako tebi tako i ostalima.
Putem Skypea si se kunio Uredniku Che_Guevara007 da neznas zasto si banovan ????
kako si sam napisao u tvom zadnjem postu
( navedite mi jedan valjan razlog zbog kog sam ja prekrsio pravila ) ?????
Evo zasto
kao prvo nisam ti jednom izbrisao tvoj post zbog krsenja pravila na forumu ok reko desava se
kao drugo poslije toga mog tolerisanja imao si 2 opomene ( slika moze ali u njoj se nalazi link Foruma )
znaci Slika ti kaze sve ...... druga slika koja slijedi je opomena za adult kanale
Zadnja opomena 03.05.2014.
nakon toga slijedi tvoj post aleks79, Utorak u 20:25 znaci ponavljas se sa Adult kanalima
ovdje: naravno tvoj Post je od mene izbrisan
Kod:
http://serbianforum.org/threads/internet-radio-i-televizija.60172/page-6009
U kojem se nalaze ponovo Adult kanali
Kod:
[ATTACH=full]53032[/ATTACH]
Sad i Urednik Che_Guevara007 zna zasto se ti kunes ...............
Mislim da je sad sve jasno.
Pozdrav
Prilozi
Poslednja izmena: