- Učlanjen(a)
- 23.03.2020
- Poruka
- 270
neeee. nemože kao m3u link . moraš staviti m3u file. otvorenu listu. bar je tako kod mene.Pokusao sam to tamo, ali stvarno ne razumijem kako da spasim kao m3u link, nema veze usvakom slucaju hvala.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
neeee. nemože kao m3u link . moraš staviti m3u file. otvorenu listu. bar je tako kod mene.Pokusao sam to tamo, ali stvarno ne razumijem kako da spasim kao m3u link, nema veze usvakom slucaju hvala.
Ljudi šta je sve potrebno kako bi pustio zdravahrana server da radi? Hvala
Može bez problema, ja uz članove, uz narod.Mislam deka bitly.com moze rijesiti problem. Kopiras link od fajla direktno za download, pa preku url shortener web stranicu stavis link i ti generira drugi pokratak link koji poslije stavis u downloader i odma skines.
Odličan editor za m3u, koga zanima!Imas PP
ERD IPTV M3U Editor
Oooo @Sota objasni članovima... ne izdaj ih ko Juda Hrista Pokaži svoje opsežno znanje i veštine godinama sticane.Koji Firestick
Edit:
Mozda mislis na ovako nesta?
Internet TV (Skripte i Aplikacije)
Hvala to mi ne treba ne zelim dva daljinska prvo a drugo stick se samo povezuje sa wifi a ja to ne volim samo na utp kabal jer je tako internet najsigurniji To danas nema nikakve veze, ako je veza dobra, stabilna, na primer. na internet brzini od 1gbt (pretpostavljena brzina), uredjaji nove...serbianforum.org
Pozdrav
da ti dam ako hoces?Odličan editor za m3u, koga zanima!
Imam to, ipak hvala.da ti dam ako hoces?
Lista ti normalno radi...cloud*** pao server? postoji li na drugi url ili je do mene?
Imas PPKod mene ne ide. Možda mi provider blokira ili je nešto privremeno?