net iptva , ako moze info dali svi portali idu na tu aplikacijuOTT pleyer i NET IPTVA odlično rade na Samsung tv ja ih koristim.
dali mogu moje liste da stavim, hvala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
net iptva , ako moze info dali svi portali idu na tu aplikacijuOTT pleyer i NET IPTVA odlično rade na Samsung tv ja ih koristim.
Jel se te aplikacije placaju?OTT pleyer i NET IPTVA odlično rade na Samsung tv ja ih koristim.
Nemam tutorial, nije teško, kopiraš cijeli sadržaj tvoje m3u file i staviš na svoj pastebin (moraš otvoriti account).Mozes li mi neki tutorial poslati kako da to uradim, mnogo bi mi znacilo.
Ne idu portali. Idu m3u listenet iptva , ako moze info dali svi portali idu na tu aplikaciju
dali mogu moje liste da stavim, hvala
Pa naravno pitanje je bilo dali idu bilo koje liste koje rade, Imam svoju listu i hocu da je stavim. To je bilo pitanje.Ne idu portali. Idu m3u liste
Pokusao sam to tamo, ali stvarno ne razumijem kako da spasim kao m3u link, nema veze usvakom slucaju hvala.Nemam tutorial, nije teško, kopiraš cijeli sadržaj tvoje m3u file i staviš na svoj pastebin (moraš otvoriti account).
Spremiš to što si podigao na pastebin i onda slijedi upute sa linka koji sam stavio u prethodnom postu.
Ma kako ne ide, kad uploadaš svoj file klikni na RAWPokusao sam to tamo, ali stvarno ne razumijem kako da spasim kao m3u link, nema veze usvakom slucaju hvala.
Nema tu puno mudrosti, trebas samo ispravan MAC...Ljudi šta je sve potrebno kako bi pustio zdravahrana server da radi? Hvala