Imas PPDa li mi neko moze kazati postoji li mogucnost da iz m3u liste linka izbacim nesto sto mi ne odogovara ali da mi ostani link m3u, ne fajl m3u8. Hvala.
ERD IPTV M3U Editor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Imas PPDa li mi neko moze kazati postoji li mogucnost da iz m3u liste linka izbacim nesto sto mi ne odogovara ali da mi ostani link m3u, ne fajl m3u8. Hvala.
Ja mislim da ne mozes da maknes ono sto zelis, a da koristis link kao url, samo kao file. Mozda gresim.Da li mi neko moze kazati postoji li mogucnost da iz m3u liste linka izbacim nesto sto mi ne odogovara ali da mi ostani link m3u, ne fajl m3u8. Hvala.
Pa i ja to mislim, zato sam i pitao, ali kako onda oni ljudi prave m3u linkove sa listama.Ja mislim da ne mozes da maknes ono sto zelis, a da koristis link kao url, samo kao file. Mozda gresim.
Ima mogućnost da sadržaj m3u digneš na pastebin i snimiš link u raw formatu.Pa i ja to mislim, zato sam i pitao, ali kako onda oni ljudi prave m3u linkove sa listama.
U playeru gdje se moze samo ucitati m3u link, aplikacija room iptv na samsung tv.A šta ti hoćeš da uradiš, u kom plejeru gledaš.
Mozes li mi neki tutorial poslati kako da to uradim, mnogo bi mi znacilo.Ima mogućnost da sadržaj m3u digneš na pastebin i snimiš link u raw formatu.
Probao sam, radi ali ne svaki m3u niti u svakom playeru, nisam istraživao zašto.
Pazi, m3u što si digao na pastebin označi da bude private da drugi ne vide.
Pogledaj ovdje.
Ja koristim SmartOne aplikaciju na Samsung TV. Ima opcija da sakriješ kategorije kanala koje ne želiš da budu na listi, a mogu se izdvajati favorit kanali koji budu u posebnoj kategoriji. Prezadovoljan sam ovom aplikacijom.U playeru gdje se moze samo ucitati m3u link, aplikacija room iptv na samsung tv.