Član
- Učlanjen(a)
- 28.11.2009
- Poruka
- 7.686
Vidiš ima ljudi koji kupuju liste i ne vidim u čemu je tu problem? Na ovom forumu se svašta može naučiti - to je tačno. Ali nema svako vremena da visi po forumu po čitav dan u potrazi za kanalima. Ljud imaju svoje živote, svoje porodice. Možda baš sa njima žele uveče da na miru odlgedaju neki film ili neku drugu emisiju? Na kraju krajeva, ne može svako ni da pronađe ono što želi. Ne znaju svi da skeniraju kanale ali su spremni da plate nekom drugom ko to zna da radi. Ili su spremni da plate onima koji do kanala dolaze na neke druge načine. Ja recimo znam da skeniram ipsege u potrazi za kanalima, Internacional mi je objasnio kako se to radi, ali mi ne pada napamet da to radim po čitav dan pošto mi je za to vreme komp blokiran. Ali sam zato spreman da platim ljudima koji to rade pošto sam uvideo kakva je muka doći do dobrih kanala. Dobio sam gomilu dobrih lista na ovom forumu, od Internacionala i Šote pogotovo, ali ne može se ni tako večito. Većina tih lista na žalost dospe na forume pa se ubrzo nakon toga ugasi. I onda Jovo nanovo. Eto još jednog razloga što mnogi od nas kupuju liste. I nsu svi prodavci lista pevaranti kao što neki ovde misle. Ima i takvih ai ima i onih koji pošteno rade svoj posao. Zbog svega toga je veoma nekorektno takve ljude nazivati budalama. Ako se tebi ne kupuju liste nemoj ih ni kupovati ali nemoj ni omalovažavati one koji to iz nekih razloga čine.
Potpuno si u pravu !
Ali, zar onda ne bi bilo postenije da se javno zna ko prodaje liste !
Ako treba, otvori se jedna tema o tome - pa - opet kazem - ko voli-nek izvoli !
Jedino ako to ne podleze kriminalu, onda je to druga pesma !
Ali, dosta nam je laznih dobrocinitelja i dusebriznika koji druge prozivaju i omalovazavaju, koliko se da primetiti !