MODERATOR
- Učlanjen(a)
- 25.03.2010
- Poruka
- 20.668
bez ljutnje ,ali ovdje na forumu trebalo bi biti pod banom ,i uopste prestati pricati ,o ponudama ,jeftina dobra iptv ,lista
jer izgleda ruzno ,ipak je ovo forum druzenja dobre volje ,jer ako ja kazem imam prijatelja ili ova je lista dobra i jeftina ,ovo prestaje biti forum dobre volje, nego cist biznis ,ucite sa na primjeru ,lomsinja ,bokija ,nihgt folfa i jos nekih ,njihov rad je rad dobre volje ,molio bih moderatore i urednike da malo razmisle i povedu racuna o ovome
Vidis i ja sam dobre volje dajem i sakom i kapom svakome ko me za nesta zamoli ako je u mojim mogucnostima naravno a imam sta da gledam kako IPTV tako i Total TV pa sam opet svaki Dan na forumu.
Doticni clanovi kad vec pises o ponudama mora da shvatis koliko je clanova ovdje pisalo u zadnje vrijeme sta sve imaju i kod kojeg provajdera placaju pretplate... cini mi se da ti je to promaklo ??? il sam ja nesta propustio???? skoro svaki clan ima nesta kod kuce nebitno sad koji je provajder u pitanju ali nemaju dosta toga strane kanale mislim itd... a vecina clanova koliko me sjecanje sluzi dodje ovdje iskljucivo radi sporta u pitanju su Arena Sport 1 -4 i Sport klubovi sto se tice nasih kanala.
Takodjer postoje mnoge druge teme zbog kojih clanovi dolaze na forum em da bi nesta dobrog naucili ili zbog raznih drugih stvari mislim na komplet temu Internet Radio i Tv a u njoj ima vise tema.
Jos jedna stvar sto se tice tvog misljenja ako si primjetio ili ste primjetili da su se bas ovdje u ovoj Temi Internet Radio i Tv razmjenjivala medjusobna iskustva clanova koji su kod raznih provajdera pretplatnici ko sta gleda ko sta placa ko je kome i sta preporucio pisalo se javno na forumu razmijena misljenja i iskustava itd... svima vama poznato a to je vrlo vazna stavka sto se tice tvog izlaganja i napomenute rijeci Biznis ???? da je po tvom ti isti koji imaju sta da gledaju nebi dolazili na SF Forum pa ipak dolaze jer su stekli manja ili veca prijateljstva i u mnogim slucajevima zatraze bilo kojiu vrstu pomoci a obim za to je velik usporedno sa temama koje imamo.
Mnogo je toga sto nekad cak ni Arena Sport ili bilo koji Sport Klub nije prenosio nebitno koji je mec u pitanju i iz koje vrste sporta pa su clanovi trazili pomoc bas ovdje na SF Forumu ... kako ces onda protumaciti rijec Biznis .... nije to nikakav Biznis pa i moj Rad je Rad dobre volje
Uvijek polazim od sebe i kazem imam sta da gledam ponavljam to ali sam svaki dan na forumu satima tj Skype jer su mnogi od vas sa foruma samnom komunikativni putem Skype-a i gajim steknuta prijateljstva ...... i da dodam nisam ja jedini koji je od Moderatora nekom nesta ponudio Tj. da sam obican clan to isto bi uradio mislim na preporuku
I jos jedna stvar ponudjeno od mene necete nigdje naci u redovnoj prodaji u listi se nalaze da kazem svi glavni neophodni kanali za gledanje i smatram da tu nema niceg loseg jedino ako je neko nekom konkurencija itd.... to je onda druga stvar
I za Kraj nevidim razlog zasto bi to tebi smetalo ???? nisam te prozvao ni spomenuo ok dao si svoje misljenje imas pravo na to al nevidim nikakve logike u tvom izlaganju ????
Saberi postove clanova koliko je puta bilo javno pisano trazim lisu i za istu placam al da imam svoj mir i da gledam kao covjek ???
Pozdrav
Poslednja izmena: