Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ali Zaman može samo 20 MAC-ova odjednom, treba nam 200Mac checker kao Zamanov koji se plaća.
Upišeš portal i gomilu teksta i on sam detektuje makove i provjerava koji radi a koji ne...
Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока
Kako, u mene je plaćena tj. donirana zadnja verzija, 2.0 i može samo 20 ??Može ona plaćena 1724 odjednom
jel si siguran da je placena na pravom mestu...meni to lici na cracked verziju........Kako, u mene je plaćena tj. donirana zadnja verzija, 2.0 i može samo 20 ??
Siguran, imam Zaman od prve verzije, direktna komunikacija mailom sa autorom thoper s. Dobio sam od njega na test i 'iptv hax0r' ali ga moj AV nije voliojel si siguran da je placena na pravom mestu...meni to lici na cracked verziju........
imamo mi to nase napravljeno poodavno ,neki zovu checher,neki skener a u principu brute force alat....medjutim nije jos uvek za javno obljavljivanje...Mac checker kao Zamanov koji se plaća.
Upišeš portal i gomilu teksta i on sam detektuje makove i provjerava koji radi a koji ne...
SF VIP player koji bi radio na tizenuima li se jos sta naprviti a da nije napravljeno.....jel ima neka ideja dobra.....