- Učlanjen(a)
- 23.03.2020
- Poruka
- 270
Ja znan samo gazdu..Da li mozete preporuciti nekoga ko prodaje listu bitka na neretvi ?
Hvala unapred !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ja znan samo gazdu..Da li mozete preporuciti nekoga ko prodaje listu bitka na neretvi ?
Hvala unapred !
Neka klasika je SmartIptv, 7 dana besplatno pa 5eura trajna registracija, u zadnje vrijeme moj favorit je Duplex, isto 7 dana free, a onda 2 dolara godisnjeEvo pitanje ako ko čita i raspolozen je da odgovori. Koju je aplikaciju najbolje koristiti da se ubaci lista. TV je samsung TU serija 2020. Mislim na kvalitet, brzinu odziva i sl. Lijep pozdrav ekipi.
Čudno. Probaj instalirati DuplexPlay na laptop, ubaci istu listu i spoji se na kućni internet pa probaj.Pozdrav svima,
pre neki dan mi je kolega @Zlatko0000 dao listu **tv.fun,lista radi priverio je pre nego mi poslao.
lista je stavljena na duplex app na lg tv-u,kad sam na kucni net(sbb) samo pojedini kanali rade otprilike četvrtina kanala a kad tv nakacim na hotspot telefona(mts) rade svi kanali na listi.
gasio sam ruter 5 puta iz struje po 1,2,5 minuta al opet isto...
jel ima jos neka fora da probam pa da mi ipak proradi lista na SBB kućnom netu?
unapred hvala.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Ma te Slovenačke Arene su već poznate i same za sebe. Nego meni su ove Makedonske i Crnogorske Arene jedna velika enigma.Nisam pratio nesta previse te Arena Sport osim Srb i Hr kad otvorim liste... postoje i ove za Vlc bez token tj. play_token
Pozdrav
Pazi mene nisam provalio da si ti Sota.Nisam pratio nesta previse te Arena Sport osim Srb i Hr kad otvorim liste... postoje i ove za Vlc bez token tj. play_token
Pozdrav