- Učlanjen(a)
- 22.02.2011
- Poruka
- 624
nije menjano nista......
Sada proverio...Kaze SF da je lista Disabled
Opet jovo na novo...Bice.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
nije menjano nista......
Ubacio sam danas novi firmware i isto mi se sve izbrisalo. Nema druge opcije Sto je najgore vise mi box ne prepoznaje USB flash drive ali sam se snasao i instalirao Google Drive pa na njega preko kompa napravio upload aplikacija kojih nema na Play Store-u i onda download na box i install. Za sada radi ali izgubio sam sve liste i sva podesavanja... Tu imas firmware ako ti treba:I ja imam isti problem sa istim boxom. A šta je još gore nakon toga box ima samo osnovne aplikacije tj sve moje apl. se izbrisale. Užas! I sad sve ponovo namjestiti. Od kodija, stb emu, lista...
https://www.h96tvbox.com/content/6-Firmware-upgrade
poslao ti gde ti skripi.......Sada proverio...Kaze SF da je lista Disabled
Opet jovo na novo...Bice.
Kako ti vec rekoh na jednom drugom forumu, ne trebas nista ubacivati, OB ima super osobinu da proslijedi cookie od predhodnog upita na slijedeci, samo obavi prvi upit kako se spada.
OK kljuki29 jasno je meni da je to lako i razumljivo za tebe.Kako ti vec rekoh na jednom drugom forumu, ne trebas nista ubacivati, OB ima super osobinu da proslijedi cookie od predhodnog upita na slijedeci, samo obavi prvi upit kako se spada.