Član
- Učlanjen(a)
- 28.11.2009
- Poruka
- 7.686
Boga mi - ni ova nije losa !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Boga mi - ni ova nije losa !
Ako su slicice problem - obrisacu ih !
lepe su ti slicice
Odlicne su,za svaku pohvalu,ja sam naprosto odusevljen,valja ponekad staviti ako nista drugo da stranica izgleda malo lepse....Boga mi - ni ova nije losa !
Ja sam gledao preko ovog linka ali on odavno ne radi http://ys-live.ds.cdn.yousee.tv/iPhone/rtpencoder/e35_wcif.sdp/e35_wcif.sdp-mr2548k.m3u8Koliko je meni poznato radi to isto cu provjerit veceras jos jednom jer... slao sam na par ljudi preko pm njima neradi meni radi????? Pa sam i slikao kao dokaz da rade kanali
Pozdrav
Mogli su i sota i torpedoo odma postavit linkove - k'o sto ti kazes !trenutno je ta lista na vise foruma prosuta tako da ne vjerujem dace dugo potrajati u ostalom svaka slicica daje signal
svim korisnicima za potraznju tih kanala prvo meni ako hin nemam pa ostalim tako dasi mogao odma postavit linkove
dase ljudi djabe ne muce ..
Mogli su i sota i torpedoo odma postavit linkove - k'o sto ti kazes !
Pazi - oni kazu da imaju liste koje rade, a ja sam okacio slicice te liste - u cemu je tu pa razlika - sem estetskog ?!pa mogli su toje tacno .. ali imaju oni rezervne linkove tako da racunaju na to dace hin liste duze potrajat
Pazi - oni kazu da imaju liste koje rade, a ja sam okacio slicice te liste - u cemu je tu pa razlika - sem estetskog ?!
Ako imaju rezervne linkove (kako ti kazes) - razlog vise da ih postave !