Član
- Učlanjen(a)
- 28.11.2009
- Poruka
- 7.686
Boga mi - ni ova nije losa !

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Boga mi - ni ova nije losa !
Ako su slicice problem - obrisacu ih !
lepe su ti slicice![]()
Odlicne su,za svaku pohvalu,ja sam naprosto odusevljen,valja ponekad staviti ako nista drugo da stranica izgleda malo lepse....Boga mi - ni ova nije losa !![]()
Ja sam gledao preko ovog linka ali on odavno ne radi http://ys-live.ds.cdn.yousee.tv/iPhone/rtpencoder/e35_wcif.sdp/e35_wcif.sdp-mr2548k.m3u8Koliko je meni poznato radi to isto cu provjerit veceras jos jednom jer... slao sam na par ljudi preko pm njima neradi meni radi????? Pa sam i slikao kao dokaz da rade kanali
Pozdrav
Mogli su i sota i torpedoo odma postavit linkove - k'o sto ti kazes !trenutno je ta lista na vise foruma prosuta tako da ne vjerujem dace dugo potrajati u ostalom svaka slicica daje signal
svim korisnicima za potraznju tih kanala prvo meni ako hin nemam pa ostalim tako dasi mogao odma postavit linkove
dase ljudi djabe ne muce ..![]()
Mogli su i sota i torpedoo odma postavit linkove - k'o sto ti kazes !![]()
Pazi - oni kazu da imaju liste koje rade, a ja sam okacio slicice te liste - u cemu je tu pa razlika - sem estetskog ?!pa mogli su toje tacno .. ali imaju oni rezervne linkove tako da racunaju na to dace hin liste duze potrajat![]()
Pazi - oni kazu da imaju liste koje rade, a ja sam okacio slicice te liste - u cemu je tu pa razlika - sem estetskog ?!
Ako imaju rezervne linkove (kako ti kazes) - razlog vise da ih postave !