Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Koliko je meni poznato radi to isto cu provjerit veceras jos jednom jer... slao sam na par ljudi preko pm njima neradi meni radi????? Pa sam i slikao kao dokaz da rade kanaliDa li postoji skandinavska lista kanala? Interesuju me danci ako bi neko bilo ljubazan da mi pusti na pp.Unapred hvala.
Opet je dobro sto skreces paznju i odredjujes sam broj postova ... bolje i tako nego javno jer... mogu i ja stavit javno i jos neki clanovi ali mi mislimo na vas doticni clanovi koji imaju sve to prepoznat ce se .... tako da nemojte sumnjati da skoro niko nema ... ima al ljudi davaju ljudima od povjerenja putem Skype ili Pm+ 1000 za novi user i pass , ali svedno predvidjam da ce puknit do veceri
Provjerio, radi . Crko mi fotoaparat pa nisam slikao.Koliko je meni poznato radi to isto cu provjerit veceras jos jednom jer... slao sam na par ljudi preko pm njima neradi meni radi????? Pa sam i slikao kao dokaz da rade kanali
Pozdrav
lepe su ti slicice