Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Učlanjen(a)
05.05.2010
Poruka
1.533
Molio bih clanove koji ljepe ovolik broj listi da prvo provjere dali liste rade zbog onih clanova koji to skidaju ,a onda im ne rade.Ovako mi to neozbiljno izgleda ,a i prema nama clanovima ovoga foruma.Ja kad bih nesto stavio ja bih ipak provjerio dali radi lista za mene je ovo neozbiljno skroz;)

Učlanjen(a)
23.12.2011
Poruka
732
laki u cemu jer azlika kad pojedina 4 lika stalno siluju servere svaki dan ili kad sota objvi odjednom , meni je ovo postenije objavis jednom i d apustimo te servere na miru , i potpuno ga razumijem i meni je dojadilo gledati svaki dan ,te likove koima je jedini cilj da nabiju postove ,misle da ih ceka , raj kad napune 1000 ili vise postova ,

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.735
ja postujem ono sto mislim da treba demokratija
radi ko sta zeli ali postuje pravila

http://serbianforum.org/threads/pravila-na-forumu.363578/#post1177145

Mislim da ti za ovo NE treba prevodilac pise ti u pravilima SF Foruma

Dvostruki identitet

Svaki korisnik ima pravo na jedan korisnicki nalog(account). Pisanje sa nekoliko razlicitih korisnickih racuna nije dozvoljeno. Ukoliko otkrijemo da pisete sa vise korisnickih racuna, sve vase korisnicke naloge cemo izbrisati.

Pozdrav

Učlanjen(a)
05.05.2010
Poruka
1.533
laki u cemu jer azlika kad pojedina 4 lika stalno siluju servere svaki dan ili kad sota objvi odjednom , meni je ovo postenije objavis jednom i d apustimo te servere na miru , i potpuno ga razumijem i meni je dojadilo gledati svaki dan ,te likove koima je jedini cilj da nabiju postove ,misle da ih ceka , raj kad napune 1000 ili vise postova ,
Ni ja se ne ljutim na sotu ako covjek je nasao i postavio meni samo zao sto to skoro nista ne radi sad ja to sve pregledao sta ce misliti clanovi koji neznaju doci do lista da ih zezamo.A meni isto to ok kad dodes na livadu pokosi sve prije ce se posusiti pa onda na drugu itako redom livadu mislim da me neko nebi krivo shvatio;)

Član
Učlanjen(a)
28.11.2009
Poruka
7.686
Onda treba javno reci, da sa brojem postova (preko 100) nista ne dobijaju ! ;)

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.735
Ni ja se ne ljutim na sotu ako covjek je nasao i postavio meni samo zao sto to skoro nista ne radi sad ja to sve pregledao sta ce misliti clanovi koji neznaju doci do lista da ih zezamo.A meni isto to ok kad dodes na livadu pokosi sve prije ce se posusiti pa onda na drugu itako redom livadu mislim da me neko nebi krivo shvatio;)
Sto se mene tice sve i jednu listu sam JA osobno probao prije nego sam ju postao na forum radilo sve jer nebi stavio da lista nije validna to je sto se mene tice

Pozdrav

Učlanjen(a)
05.05.2010
Poruka
1.533
Sto se mene tice sve i jednu listu sam JA osobno probao prije nego sam ju postao na forum radilo sve jer nebi stavio da lista nije validna to je sto se mene tice

Pozdrav
Sota drug. ali nemoj se ljutiti to ti vec ima pola planeta mislim te usere kakve vajde od toga reci ti meni starom lavu.

Natrag