Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

VIP IPTV
Učlanjen(a)
03.09.2009
Poruka
2.173
Crow2,hvalati na svim ,postovima ti si pravo osvjezenje ovdje ,ali ako si citao moije postove ,u kojima sam naglasavao ,da tvviet ,ovdje ima specijalan status samim time sto se ,reklamira ovdje , to je jedinstveni slucaj ,koji neces naci ni a jednom drugom forumu ,svi koji hoce , strim i nacin slidanja usera sa viet tv ,i listu ,i objasnjneje nek se jave na moj skype naravno ovo vazi za sve oni koji ga imaju a ima vas dosta ovdje ,idemo dalje ,

Hvala druže na ovome, radi super !!!

Učlanjen(a)
05.05.2010
Poruka
1.533
Crow2,hvalati na svim ,postovima ti si pravo osvjezenje ovdje ,ali ako si citao moije postove ,u kojima sam naglasavao ,da tvviet ,ovdje ima specijalan status samim time sto se ,reklamira ovdje , to je jedinstveni slucaj ,koji neces naci ni a jednom drugom forumu ,svi koji hoce , strim i nacin slidanja usera sa viet tv ,i listu ,i objasnjneje nek se jave na moj skype naravno ovo vazi za sve oni koji ga imaju a ima vas dosta ovdje ,idemo dalje ,
International hvala ti na listi i na ovim userima sta ih imas covjece. super radi lista genijalno sad slobodno mogu skeneri mirovati.Lepo sam rekao luc lucu da ce mu opet mrena na oci hhehe hvala jos jednom:give_r::).

Učlanjen(a)
23.12.2015
Poruka
240
njega je bar lako oterati odavde cim mu zatrazis da da dzabe koji akaunt brze bolje nestane

mozemo li i mi koji nemamo skyp nekako dobiti to resenje ili makar jedan akaunt koji radi

Natrag