Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Dobar ovaj Toro .Toro MatsuiKod:''Svakom se desi pre ili kasnije da ispadne glup, nista strasno,to se desava ljudima svakodnevno. Problem nastaje , kad trebas da prihvatis to da si ispao glup.''
Ne razumes sta kaze Toro, goranivan ovde nema nikakve veze vec ti. Ti zaobilazis odgovor.slobodno banuj tog gorana sto mislis a na meni je davam jos ovo pokazem
da se uverite odakle uzimaju strimove na primer za pink
ako ovo ovjavim s auser i pasvord onad on promeni ce sve i stavice drugi izvor
toliko od mene a onaj sta znas radi s anjeag
a i jos ovo neka mi neko objasni zasto sam aj vip clan postao i radi cega
bez moje dozvolei to javno nek objasni
pokusao i ja pa me poslali u legendu @losmij*Dobar ovaj Toro .
Ne razumes sta kaze Toro, goranivan ovde nema nikakve veze vec ti. Ti zaobilazis odgovor.
Svaki bolji forum ima sistem koji detektuje duple akaunte ako nisi znao. Koja je svrha da ga ti kreiras?
Sami admini imaju ponekad duple akaunte, to je zbog sigurnosi i testiranja kada se izvodi neki zahvat kao neki abdejt ili slicno, u svaki slucaj ne sme se databaza podataka ostaviti da visi na konac. Hakeri probijaju svasta pa sto bi bilo tesko i admin panel.
Ali ostali clanovi ne smiju da rade kako im je volja. Ako ne respektujes pravila onda ne respektujes ni clanove foruma, kako si rekao bas me briga sta vi mislite ili po naski ko vas ...
Loše si ti to napisao, nije mu prevodilac pri ruci možda je ovako razumljivije.Dobar ovaj Toro .
Ne razumes sta kaze Toro, goranivan ovde nema nikakve veze vec ti. Ti zaobilazis odgovor.
Svaki bolji forum ima sistem koji detektuje duple akaunte ako nisi znao. Koja je svrha da ga ti kreiras?
Sami admini imaju ponekad duple akaunte, to je zbog sigurnosi i testiranja kada se izvodi neki zahvat kao neki abdejt ili slicno, u svaki slucaj ne sme se databaza podataka ostaviti da visi na konac. Hakeri probijaju svasta pa sto bi bilo tesko i admin panel.
Ali ostali clanovi ne smiju da rade kako im je volja. Ako ne respektujes pravila onda ne respektujes ni clanove foruma, kako si rekao bas me briga sta vi mislite ili po naski ko vas ...
JaoLoše si ti to napisao, nije mu prevodilac pri ruci možda je ovako razumljivije.
Ne razumem šta je Tora kaže Goran IVAN postoji ništa osim. Ovo Zaobilaznica komentar.
Svaki forum ima bolji sistem, dvostruko akaunte prepoznati ako ne znate. Koja je svrha kako bi?
ako je aktivnost se provodi kao abdejt ili ništa, Sami Administratori ponekad akaunte dva puta, za sigurnost i nije dozvolio ni u kom slučaju, baze podataka informacija koje visi o koncu. Hakeri prodiru sve, ali da će biti teško i admin panel.
Ali ostali članovi nisu dozvoljeni da rade ono što žele. Ako me ne poštuju, onda se pretvarao članovi Foruma mene poštuju, kao što ste rekli, ja ne znam šta mislite ili ako Childbirth ...
,ajd international kad si meni dao i hvala ti, reko si da ne sirim.. i da ne pricam.... a sta sad ti radis he heCrow2,hvalati na svim ,postovima ti si pravo osvjezenje ovdje ,ali ako si citao moije postove ,u kojima sam naglasavao ,da tvviet ,ovdje ima specijalan status samim time sto se ,reklamira ovdje , to je jedinstveni slucaj ,koji neces naci ni a jednom drugom forumu ,svi koji hoce , strim i nacin slidanja usera sa viet tv ,i listu ,i objasnjneje nek se jave na moj skype naravno ovo vazi za sve oni koji ga imaju a ima vas dosta ovdje ,idemo dalje ,