- Učlanjen(a)
- 22.07.2012
- Poruka
- 746
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Javi se @boki71 ima on alatku...i ja imam nalog za d3go..boki pomogni ako hoces....
alatku........a pa da imam......zovu me Jordan......Javi se @boki71 ima on alatku...
A nekog bas u*ere pa bas njegovu tu jednu jedinu svi pronalazaci je podele preko pm.Zahvaljujući gorepomenutom imam jednu jedinu balkanmediju a više mi i ne treba .D Nek radi dok radi. Kad ne bude više radila imam krovnu antenu u rezervi pa šta ubodem
Jedini problem je u tome što i ta moja sreća neće doveka trajati pošto će se tvoj scenario i sa ovom listom kad-tad odigrati. Koliko je lista javno 9bjavljeno u poslednje vreme! Da je bilo malo pameti čitav SF forum bi imao šta da gledaA nekog bas u*ere pa bas njegovu tu jednu jedinu svi pronalazaci je podele preko pm.
Posto su ovi sto su sad pronasli liste ljud na mestu sad je samo trebalo imati srece da ti se posreci da onaj ko pronadje tvoju listu odluci da je ostavi za sebe u stek a ne da je podeli preko pm.