Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

VIP IPTV
Učlanjen(a)
21.09.2011
Poruka
1.067
Da li je moguce da se gleda d3go u vlc ili nekom drugom plejeru ako imam nalog? :)
Ako necete javno da mi kazete mozete slobodno i preko PP ;)

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.737
ako se slazete da i to upropastimo samo recite ,no problem ,ja imam total tv tako da me bas briga za liste ,ali cu zato ispasti faca ovdje i svi cete me tapsati po ramenima i vikati to care bravo ,nek si objavio , a onda ce te sutra kontati jesi vidio budalu sjeba sve zivo

Meni nije nikad bio Cilj da nesta upropastim ako imam saznanja da cu to isto javnim objavljivanjem upropastiti... pricamo sad o domacim listama.

Kad bi objavio svasta nesta mnogima bi zacrnilo ispred ociju naravno neznavsi kome i zasto.

Isto imam Total Tv ... mene ni jedna lista NE dira dal se djeli putem Pm dal se postuje javno ..... prodje mimo mene .... i sta bi ja trebao??? javnim objavljivanjem da se K****cim ??? svaki covjek zdravog razuma shvatit ce da od javnog objavljivanja nema vajde i nikad nije bilo samim tim nece ni biti ali.... opet kazem svako ima pravo da objavi sta zeli ne ulazim u to ko sta i zasto.

Toj prici nikad kraja nece biti

Prolazi samo ono sto nadjes a siguran si da to nema niko eventualno 1-2 covjeka ... cak i tu postoji ono nesta za sto sam siguran da niko nema barem je kod mene tako sto se tice nekih lista i ne isticem ih u javnosti.

Pozdrav

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.332
Prolazi samo ono sto nadjes a siguran si da to nema niko eventualno 1-2 covjeka ... cak i tu postoji ono nesta za sto sam siguran da niko nema barem je kod mene tako sto se tice nekih lista i ne isticem ih u javnosti.

Pozdrav

ne pa svima je valjda jasno da svi mi koji smo duze u ovome gledamo 1-2 liste koje su ekstra kvaliteta i koje traju godinama i imaju gotovo sve zamimljivo od kanala.....znas i sam da ja gledam one dve samo za koje imam user i pas svoj i koje uvek rade .....tako da me i ne dotice sve to uopste niti obracam paznju sta ko postavlja.....ako drugima nesmeta ,meni jos manje....

nekada je bila zabrana domacih listi.....ljudi su trazili da budu na forumu.....jedino sto smo mogli je da uvedemo hide koji i sami znamo nije neka zastita.....osim za pocetnike ......

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.737
znas i sam da ja gledam one dve samo za koje imam user i pas svoj i koje uvek rade
Naravno boki... sto vise imas ni sam ne znas gdje da pocmes... nekad kad me neko pita u kojim listama ima taj i taj kanal nacisto se izgubim ako se radi o ne svakidasnjem tv programu

Jedan d3go nalog imam ima sigurno oko 6 mjeseci

Vjeruj mi na rijec drugi acc d3go sam dobio Full paket od covjeka kojem sam nekad davno izasao u susret i poklonio mu dal je bila lista ili liste ne sjecam se vise i rakao mi je ovako:

Posto sam mu izasao u susret poklanja mi d3go acc i da u mene ima veliko povjerenje ...ja sam to odbio ... prvi put pa drugi put dok me nije nagovorio da uzmem reko ajd .... pokrenuo sam d3go ako.. maksimalno 4-5 puta na kratko u roku oko 3 mjeseca.

Naravno da mu nisam ostao duzan i kad god me za nesta zamoli mislim za domacu listu ja mu posaljem 2-3 liste e sad ..... covjek mi kaze ako imam nekog da je povjerljiv ima jos jedno mjesto prazno za d3go i samo koga JA predlozim daje doticnom Login za d3go ... o tom nisam pisao jer iskren da budem NE znam kog bih mogao da predlozim..... doticnom sam rekao nek sam odabere kome da pokloni d3go ... JA mirnije spavam .... do dana danasnjeg covjek se nije odlucio.

Pozdrav

Član
Učlanjen(a)
21.01.2012
Poruka
352
Ja sam danas te iste pronasao 6 komada ali.... NE sa skenerom ... moze i na drugaciji malo nacin da se pronadje balkanmedia lista ... malo maste........ posjetis sajt sa user i pass-ovima nesta malo oduzmes nesta malo dodas i eto 6 lista ... mogao bi kao dokaz i javno da ih okacim ..

nemoj da ih objavljujes javno
bolje na pm
ajde posalji meni jednu
hvala ti

Član
Učlanjen(a)
07.03.2013
Poruka
1.786
upZ3wAi.png

Natrag