- Učlanjen(a)
- 27.05.2013
- Poruka
- 1.574
kako se mijenaju, imam user i pass, javno bio objavljen prošle godine i sad radi......balkanmedia sirili nesirili lozinke se mijenjaju ,svakih 4 do 5 dana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
kako se mijenaju, imam user i pass, javno bio objavljen prošle godine i sad radi......balkanmedia sirili nesirili lozinke se mijenjaju ,svakih 4 do 5 dana
Ja sam danas te iste pronasao 6 komada ali.... NE sa skenerom ... moze i na drugaciji malo nacin da se pronadje balkanmedia lista ... malo maste........ posjetis sajt sa user i pass-ovima nesta malo oduzmes nesta malo dodas i eto 6 lista ... mogao bi kao dokaz i javno da ih okacim .................
Pozdr ma vjerujemo i tebi , ali nepostavljaj da se i to neupropasti a z to zna nas nekolicina odavno
Zahvaljujuci drugu Internationalu nadam se da se nece ljutiti sto sam ga spomenuo i malo maste ja ih imam trenutno oko 80 kom kad vec brojimo i cekaju crne dane.Ja sam danas te iste pronasao 6 komada ali.... NE sa skenerom ... moze i na drugaciji malo nacin da se pronadje balkanmedia lista ... malo maste........ posjetis sajt sa user i pass-ovima nesta malo oduzmes nesta malo dodas i eto 6 lista ... mogao bi kao dokaz i javno da ih okacim .................
Pozdrav
Zahvaljujući gorepomenutom imam jednu jedinu balkanmediju a više mi i ne treba .D Nek radi dok radi. Kad ne bude više radila imam krovnu antenu u rezervi pa šta ubodemZahvaljujuci drugu Internationalu nadam se da se nece ljutiti sto sam ga spomenuo i malo maste ja ih imam trenutno oko 80 kom kad vec brojimo i cekaju crne dane.
balkanmedia sirili nesirili lozinke se mijenjaju ,svakih 4 do 5 dana
da ,ni ja , , nije vazno ,