Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
zezas se ti ali Panel Tarana dobro nalazi ove liste..uz dobar combo.....Ili da ponudim, kao nagradu, najnoviju verziju skenera Golub Panel Tarana V.2.1 (svojerucne izrade) ?!
Plus tutorijal !
Svaka cast tom skeneru, ali ti si izgleda zaboravio za onaj moj savet za pronalazenje lista, ili nisi upucen u to !zezas se ti ali Panel Tarana dobro nalazi ove liste..uz dobar combo.....
Ne treba je nac treba je napravitznaci dobra combo lista radi 80% posla,samo je treba naci
Nije glupo, mozda nije posteno, al' je efikasno !Kako je cudno sto pre neko vreme 90% onih sa kojima sam OK i van foruma, s vremena na vreme pitalo "Cime to trazite liste, ima li kakav skener".. i slicno, a sad vidis da svi ti isti likovi ovde razglibaju o skenerima i nacinima trazenja, upadima na panele... A sve kao nemaju.. I SVI IMAJU, i liste i skenere ali niko nista ne da. Okej, ne mora meni, nikakv problem ali glupo je sto dodju kao raspituju se, traze, a zapravo imaju i vise od tebe..
Kako vreme prolazi na kraju svi pokazu pravo lice, dal skinu maske ili prosto zaborave da su se raspitivali, ko ce ga znati. Ali fino je sto su se napokon pokazali..
Bice da ne daju !komsije su znaci po iskusni
oni su vec pronasli i postavili a vi se mucite dva dana ili nedate