Miki majstore genijalcima iz bosne je trebalo samo 3 dana da obesmisle sav tvoj trud koji si ulozio
da napravis nesto korisno.
Genijalci zar mora da se unisti i ono malo dobrih servera koji nemaju zastitu od pretrage
zar mora ama bas svaka kombinacija koju iskenirate da se objavi. A pritom nijedan od vas
nije svojim umecem i znanjem sastavio bar jednu kombinaciju pa da kazete da ste nesto i sami postgli
pa ste onda to i objavili. Nego je a ma bas svaka kombinacija koju ste objavili delo mikijevog ulozenog vremena i umeca. Umesto da budete zahvalni mikiju sto je sa vama podelio svoj alat vi ste sav njegov trud popisali svojim postupcima
Nisi bas u pravu da je taj alat neko umijece recimo jedan od desetine drugih.Ima puno boljih
alata ali posto meni nije obicaj da nesto javno spominjem kao ni preko pp tako necu ni to.A to sto je nekima
prvi puta doslo nesto u ruke to je druga stvar.Ove liste sa servera sto su se ovih dana dijelile i postavljale to vec
mjesecima postoji i ljepo se gleda barem se dosad gledalo.A to sto je Miki objavio svaki ga je vec tjednima prije
mogao skinuti sa yutuba.Jedino te podrzavam u prvoj recenici u potpunosti,ali dali si nekad vidio malo dijete kad dobi igracku neku ljepu sto radi od veselja to ti je isto
.Ja sam puno puta naglasio slava je prolazna,jedino prijateljstvo, ali iskreno ostaje ali ne ono da te neko za....
Sad je vrhunac listi(servera) tj. bio prije 20 dana sad pocinje nagli pad.Oni koji malo bolje prate servere
vec vide(404) a toga ce biti sve vise, a slave sve manje i manje.I sta na kraju dode, dode ti ovo
,
.