Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Resio sam problem promenio sam podesavanja u mreznoj kartici,aj mi posalji taj UHD kanal da vidim kako on radi.HD rade normalno.
E, to nije za deljenje !Resio sam problem promenio sam podesavanja u mreznoj kartici,aj mi posalji taj UHD kanal da vidim kako on radi.HD rade normalno.
sinoc si izvuko od bokija i sota 3 dobre liste sad si sredio i hd kanali da ti rade i ti umesto da uzivasResio sam problem promenio sam podesavanja u mreznoj kartici,aj mi posalji taj UHD kanal da vidim kako on radi.HD rade normalno.
Odoh da uzivamsinoc si izvuko od bokija i sota 3 dobre liste sad si sredio i hd kanali da ti rade i ti umesto da uzivas
hteo bi jos da ti se daje i daje i daje.........
sa 25mb/s mora fercerati i najkvalitetniji HD kanali....provereno ali vec je @Sota spomenuo da moze biti kriv izvor ili kompjuter ako ne sljaka kako bi moglo...Ajde da malo promenim temu,da li je dovoljno 25mb za gledanje ful hd kanala,meni zabada sa tom brzinom neta.Zanima me da li je to samo zbog neta ili jos neceg?
Ako mogu da se nadovezem??? I danas sam dao 2 liste... ovo sam napisao NE da se hvalim nego da pokusam ljudima pomoci koliko mogu da me niko ne osudjiva (jer ima iznimnih ljudi) nebi da ih imenujem i pisem ono sto oni meni pisu ... (vrijedjaju) JA to NE radim a to sto ja slikam u Dnevna doza temi vise iz dosade a bude i skretnica na ono sto radi pa ko prepozna???sinoc si izvuko od bokija i sota 3 dobre liste sad si sredio i hd kanali da ti rade i ti umesto da uzivas
hteo bi jos da ti se daje i daje i daje.........