- Učlanjen(a)
- 04.04.2010
- Poruka
- 6.511
to je taj, dolazi iz baćke palanke....A koji je vise taj kodi kojeg non stop spominju?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
to je taj, dolazi iz baćke palanke....A koji je vise taj kodi kojeg non stop spominju?
Ovako:
Jel tvoja mora biti uvijek zadnja???
Kad god se pojavis ovdje prepires se sa clanovima foruma tj. Na tvoje prozivke i ponasanje se nadovezu komentari clanova koji se osjecaju prozvanima i tako danima ...
U narednom periodu ne budes li se primjerno ponasao na SF Forumu shodno pravilima SF Foruma slijede sankcije.
Poslijednja OPOMENA
Pozdrav
To majstore tako i treba samo ne se mnogo nerviraj gubis na lepotu.
Rekao bih ti nesto sto ne treba ali ostavicu za sledeci put kad pokusas da se samnom ????/
a taj host mozes da si stavis gde hoces posto je unknown
Kod:unknown host andere kifele-zajte
Зашто се игноришу питања и захтеви за спорт клуб ? Шта је вама зашто ова тема уопште постоји!?
Slusaj decko samo sam ti vratio istom licimjerskom mjerom i necu vise nikome ostati duzan. a ti si mozes zakaciti znas ????? poz...
Jedan clan sigurno zna posto neli on sve zna pa mozda ce i da ti pomogne zavisi u kakvim ste odnosima
Nije to do brzine interneta, ali ne znaci da nije problem u internetu.Ajde da malo promenim temu,da li je dovoljno 25mb za gledanje ful hd kanala,meni zabada sa tom brzinom neta.Zanima me da li je to samo zbog neta ili jos neceg?
Sigurno neki iz Dalmacije, mada ni on ne zna pa se pita Ko? di?
Sve zavisi ... npr provajder koji nudi kanale u ponudi istih je dao do znanja koja jacina neta je potrebna za gledanje Full HD kanala tj. Sve zavisi koji je izvor tih kanala koje ti imas ??Ajde da malo promenim temu,da li je dovoljno 25mb za gledanje ful hd kanala,meni zabada sa tom brzinom neta.Zanima me da li je to samo zbog neta ili jos neceg?
Kanali od bilo kog provajdera svi seckaju,sad cu da vidim mreznu karticu kako je podesena,pc je star 2g.Sve zavisi ... npr provajder koji nudi kanale u ponudi istih je dao do znanja koja jacina neta je potrebna za gledanje Full HD kanala tj. Sve zavisi koji je izvor tih kanala koje ti imas ??
Zavisi i od tvog kompa tj. Mrezne kartice kako ti je podesena dal na automatski ili na half 100 duplex ... tj. full 100 duplex a ako imas noviji komp sa 1gbps tim bolje .
Pozdrav