- Učlanjen(a)
- 23.12.2015
- Poruka
- 240
Pa sta da radim mora malo i da se salimo barem je ta moja sala isla na moj racun.... e da bilo davno clan @Fantomas meni je dao onomad Nettv plus Kljuc u povjerenju duga prica... ko se sjeca Dide i njegovog foruma??? Sta mislis kako je tek meni onomad bilo u Dijaspori kad je RTS Sat isao preko satelitske antene a palio se u 18:00 navecer i radio do 00:00 samo 6 sati a jedna antena 80cm sa Reciver kostala od 1400-2000 DM zbog jednog programa??? i jos ako ne znas da pronadjes program dodju majstori i uzmu ti 300DM bile marke u to vrijeme .... stvarno bilo je svega dok nisam zasukao rukave nakon nekog vremena i sam sebi uz bolji pejcovan Reciver skidao kodove i pisao na kartice da bi gledao nase kanale a i strane ... dok se i to nije izmjenilo sa system kodiranja svima poznato i nije mi se vise dalo ulagat novac u to sve... odustao duga prica..........
Pozdrav
Ja sam tih godina da se secam tih vremena da smo bili zadovoljni i sa tim sto smo imali. A sad i ako nesto imas izvoljevas nesto drugo koko sam puta za arene i sport klub video da ih traze i kad ih dobju onda uslede uvek ista pitanja a moze li srpska varijanta istih i pritom jos da budu u HD kvalitetu.