Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Učlanjen(a)
23.12.2015
Poruka
240
Pa sta da radim mora malo i da se salimo barem je ta moja sala isla na moj racun.... e da bilo davno clan @Fantomas meni je dao onomad Nettv plus Kljuc u povjerenju duga prica... ko se sjeca Dide i njegovog foruma??? Sta mislis kako je tek meni onomad bilo u Dijaspori kad je RTS Sat isao preko satelitske antene a palio se u 18:00 navecer i radio do 00:00 samo 6 sati a jedna antena 80cm sa Reciver kostala od 1400-2000 DM zbog jednog programa??? i jos ako ne znas da pronadjes program dodju majstori i uzmu ti 300DM bile marke u to vrijeme .... stvarno bilo je svega dok nisam zasukao rukave nakon nekog vremena i sam sebi uz bolji pejcovan Reciver skidao kodove i pisao na kartice da bi gledao nase kanale a i strane ... dok se i to nije izmjenilo sa system kodiranja svima poznato i nije mi se vise dalo ulagat novac u to sve... odustao duga prica..........

Pozdrav

Ja sam tih godina da se secam tih vremena da smo bili zadovoljni i sa tim sto smo imali. A sad i ako nesto imas izvoljevas nesto drugo koko sam puta za arene i sport klub video da ih traze i kad ih dobju onda uslede uvek ista pitanja a moze li srpska varijanta istih i pritom jos da budu u HD kvalitetu.

Učlanjen(a)
16.01.2015
Poruka
45
ako netko zna zašto ovaj link radi:
Kod:
http://83.139.104.123/Content/HLS/Live/Channel(KIKA)/Stream(04)/index.m3u8
a ostali linkovi iz te liste ne rade...

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
29.07.2010
Poruka
693
Pa sta da radim mora malo i da se salimo barem je ta moja sala isla na moj racun.... e da bilo davno clan @Fantomas meni je dao onomad Nettv plus Kljuc u povjerenju duga prica... ko se sjeca Dide i njegovog foruma??? Sta mislis kako je tek meni onomad bilo u Dijaspori kad je RTS Sat isao preko satelitske antene a palio se u 18:00 navecer i radio do 00:00 samo 6 sati a jedna antena 80cm sa Reciver kostala od 1400-2000 DM zbog jednog programa??? i jos ako ne znas da pronadjes program dodju majstori i uzmu ti 300DM bile marke u to vrijeme .... stvarno bilo je svega dok nisam zasukao rukave nakon nekog vremena i sam sebi uz bolji pejcovan Reciver skidao kodove i pisao na kartice da bi gledao nase kanale a i strane ... dok se i to nije izmjenilo sa system kodiranja svima poznato i nije mi se vise dalo ulagat novac u to sve... odustao duga prica..........

Pozdrav
Pa to je i moja prica, ono kad nije bilo Astre ni jedne , a Eutelsat F13 i F10 i to I generacije, he...

africka sljiva ne pada, ali sta ce mo sa miskom

Poslednja izmena:
VIP IPTV
Učlanjen(a)
13.08.2013
Poruka
2.848
Pitaj, vratit ću prvom prilikom :) , ili kad mognem. Samo da kamata ne raste :)
0jfNYaI.png
Nece Biti ovako ha ha

Učlanjen(a)
16.04.2015
Poruka
359

Pozdrav
Secam se tog RTSa preko Eutelsata 13° a posle toga poceo i pink plus, pa smo programirali PIC cipove na smart kartice (irdeto, seca, viaccess) da gledamo.

Član
Učlanjen(a)
10.07.2009
Poruka
508
Najsretniji sam bio kad su bili samo RTS 1 i 2 i kada se pojavio 3K!!!
Eh, koja su to vremena bila! Na TV-u UVEK nešta pametno da se pogleda. Danas stotine kanala i ubiješ se prebacivajući sa kanala na kanal.
Eee kad se pojavio 3K pa i malo kasnije - kakav je to kanal bio! U početku se valjda zvao OK kanal, ne sećam se ni ja više. Ko se seća Šoder liste - zlatni dani televizije! Pa i Pink na početku, kad se pojavio, nudio je odlične filmove i serije

Natrag