Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Učlanjen(a)
01.03.2011
Poruka
433
Ja se sjećam emisije nedjeljom -Dozvolite da se obratimo- i filma na kraju emisije(partizanskih-Sutjeska,Neretva,razni desanti).Auu što sam star pola članova me ne kuži!Da bila su to dobra stara vremena...Na hrt-u derbiji bilo talijani,španjolci pa nba a o boksu da i ne pričam pa kasnije liga petica itd.Mogao bi tako cijelu stranicu...Pozz svima generacija 69!

Učlanjen(a)
01.03.2011
Poruka
433
koji ste vi
ronjeremy3nc.jpg
:smisi: spameri nostalgičari :D:D:D
Taj je imao velikog dicka

Učlanjen(a)
16.12.2015
Poruka
476
neznam kad sam tacno prvi put gledao tv,ali znam da sam prvi put slusao radio prenos sa svetskog prvenstva u Cileu 1962,
ali ne na radio nego preko Detektora koji je napravio moj otac

Učlanjen(a)
30.03.2014
Poruka
1.005
Ja se sjećam emisije nedjeljom -Dozvolite da se obratimo- i filma na kraju emisije(partizanskih-Sutjeska,Neretva,razni desanti).Auu što sam star pola članova me ne kuži!Da bila su to dobra stara vremena...Na hrt-u derbiji bilo talijani,španjolci pa nba a o boksu da i ne pričam pa kasnije liga petica itd.Mogao bi tako cijelu stranicu...Pozz svima generacija 69!
Da zaključimo ovu temu: "Nekad i sad -ni nalik :) . Računar pun listi je poput ormara punog odjeće, i kad ga žene otvore, kažu: " Nemam šta odjenuti". Tako je to sa ogromnim brojem kanala, jer često se desi da se nema šta gledati :)

Natrag