- Učlanjen(a)
- 23.12.2015
- Poruka
- 240
zar pored toliko lista koje imas nista pametnije od Zmaj od sipova kako se nema da se gledaIma da ides u izolaciju za kaznu kao Zmaj od sipova i 500€ kazne
Pozdrav
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
zar pored toliko lista koje imas nista pametnije od Zmaj od sipova kako se nema da se gledaIma da ides u izolaciju za kaznu kao Zmaj od sipova i 500€ kazne
Pozdrav
Hahaha to ja onako usput jer ... od toliko lista ja ne gledam ni jednu.... gledam Total tv ..... zmaja ne gledam gledam Pinkzar pored toliko lista koje imas nista pametnije od Zmaj od sipova kako se nema da se gleda
Ti se salis ali sta ti je surova realnost ovde stotinu ljudi trazi liste da bi nesto drugo gledali a vervatno svako od njih zna na desetine onih koji placaju Total tv i slicno a ciji televizor ne zna da i postoji jos neki kanali osim pinka,prve i happy tv-a.Hahaha to ja onako usput jer ... od toliko lista ja ne gledam ni jednu.... gledam Total tv ..... zmaja ne gledam gledam Pink
Pozdrav
hoćešHitno mi je potrebno jedno "hvala" da imam 460
Uh, kad bude pola milje , častit ću svakog sa 10 "hvala"hoćeš
još 40 pa da imaš 500
Navali da objavljuješ slike kanala ili liste i biće milja i poUh, kad bude pola milje , častit ću svakog sa 10 "hvala"
Pa sta da radim mora malo i da se salimo barem je ta moja sala isla na moj racun.... e da bilo davno clan @Fantomas meni je dao onomad Nettv plus Kljuc u povjerenju duga prica... ko se sjeca Dide i njegovog foruma??? Sta mislis kako je tek meni onomad bilo u Dijaspori kad je RTS Sat isao preko satelitske antene a palio se u 18:00 navecer i radio do 00:00 samo 6 sati a jedna antena 80cm sa Reciver kostala od 1400-2000 DM zbog jednog programa??? i jos ako ne znas da pronadjes program dodju majstori i uzmu ti 300DM bile marke u to vrijeme .... stvarno bilo je svega dok nisam zasukao rukave nakon nekog vremena i sam sebi uz bolji pejcovan Reciver skidao kodove i pisao na kartice da bi gledao nase kanale a i strane ... dok se i to nije izmjenilo sa system kodiranja svima poznato i nije mi se vise dalo ulagat novac u to sve... odustao duga prica..........Ti se salis ali sta ti je surova realnost ovde stotinu ljudi trazi liste da bi nesto drugo gledali a vervatno svako od njih zna na desetine onih koji placaju Total tv i slicno a ciji televizor ne zna da i postoji jos neki kanali osim pinka,prve i happy tv-a.
Nego da pitam staff - moze li preko veze, da mu se da jedno 3000 mojih lajkova ?Uh, kad bude pola milje , častit ću svakog sa 10 "hvala"