Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Učlanjen(a)
27.05.2013
Poruka
1.574
Kad neko forsira jednu te istu listu :D :
tumblr_norrem7qSD1u4y9ydo1_500.gif

Učlanjen(a)
23.12.2015
Poruka
240
Hahaha to ja onako usput jer ... od toliko lista ja ne gledam ni jednu.... gledam Total tv ..... zmaja ne gledam gledam Pink :roll:

Pozdrav
Ti se salis ali sta ti je surova realnost ovde stotinu ljudi trazi liste da bi nesto drugo gledali a vervatno svako od njih zna na desetine onih koji placaju Total tv i slicno a ciji televizor ne zna da i postoji jos neki kanali osim pinka,prve i happy tv-a.

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.863
Ti se salis ali sta ti je surova realnost ovde stotinu ljudi trazi liste da bi nesto drugo gledali a vervatno svako od njih zna na desetine onih koji placaju Total tv i slicno a ciji televizor ne zna da i postoji jos neki kanali osim pinka,prve i happy tv-a.
Pa sta da radim mora malo i da se salimo barem je ta moja sala isla na moj racun.... e da bilo davno clan @Fantomas meni je dao onomad Nettv plus Kljuc u povjerenju duga prica... ko se sjeca Dide i njegovog foruma??? Sta mislis kako je tek meni onomad bilo u Dijaspori kad je RTS Sat isao preko satelitske antene a palio se u 18:00 navecer i radio do 00:00 samo 6 sati a jedna antena 80cm sa Reciver kostala od 1400-2000 DM zbog jednog programa??? i jos ako ne znas da pronadjes program dodju majstori i uzmu ti 300DM bile marke u to vrijeme .... stvarno bilo je svega dok nisam zasukao rukave nakon nekog vremena i sam sebi uz bolji pejcovan Reciver skidao kodove i pisao na kartice da bi gledao nase kanale a i strane ... dok se i to nije izmjenilo sa system kodiranja svima poznato i nije mi se vise dalo ulagat novac u to sve... odustao duga prica..........

Pozdrav

Natrag