- Učlanjen(a)
- 08.07.2010
- Poruka
- 2.686
Interesantno je da večeras pokušavah da ubacim neke od filmova za 2016-tu u moju listu u Genesis-u. Opcija pretrage ne funkcioniše ni za jedan film. Istovremeno, iste te filmove u genesisu na androidu ubacujem sasvim normalno.
Sad testirah Popcorn Time sa .se i radi odlično. Probaću i sa .io da vidim kako na kompu funkcioniše. Ako sve bude kako treba, skidam i android aplikaciju.
Kao što rekoh - KODI-u se bliži kraj. Liste sam ionako gledao preko VLC-a, a KODI mi je služio za gledanje filmova.
EDIT: server .io više ne funkcioniše. Dostupan je na .ws i ažurna je verzija Time4popcorn
EDIT 2: skidanjem sa popcorntime.ws dobija se ista verzija kao sa .se.
Sad testirah Popcorn Time sa .se i radi odlično. Probaću i sa .io da vidim kako na kompu funkcioniše. Ako sve bude kako treba, skidam i android aplikaciju.
Kao što rekoh - KODI-u se bliži kraj. Liste sam ionako gledao preko VLC-a, a KODI mi je služio za gledanje filmova.
EDIT: server .io više ne funkcioniše. Dostupan je na .ws i ažurna je verzija Time4popcorn
Kod:
Time4Popcorn is an TEMPORARY alternative to the famously known Popcorn Time app, because the original app is currently down.
This app also has most Movies and TV Shows, but it might work a little different than you are used to.
Please scroll down for the official Popcorn Time app (which is currently not working).
You get the Popcorn, we get your Movies and TV Shows!
Important: Popcorn Time may or may not be allowed in your country.
Please check before downloading.
EDIT 2: skidanjem sa popcorntime.ws dobija se ista verzija kao sa .se.
Poslednja izmena: