- Učlanjen(a)
- 02.06.2015
- Poruka
- 190
Evo ti pa skeniraj:
Kod:http://147.175.204.204/
Kod:udp/233.10.47.xxx:1234 udp/233.11.36.xxx:1234
Nisam baš vičan za to skeniranje. Može neki tutorijal?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Evo ti pa skeniraj:
Kod:http://147.175.204.204/
Kod:udp/233.10.47.xxx:1234 udp/233.11.36.xxx:1234
Oladite malo sa forsiranjem tolikih listau nedogled koje posle traju 2,3 sata ili 24 sata nebitno i onda down,bolje posaljite nekom putem pm-a kome je stvarno potrebno jer ovako nevodi nigde,okej da liste ostaju samo na ovom forumu nego se prosiri na milion raznih foruma tako da nema svrhe forsirati u neogled,to je neko moje misljenje,nista licno...pozdrav i prijatan boravak na forumu svim clanovima!Brate dragi,kao sto sam ti i reko vise puta...Nekad mi jednostavno zakaze pretraga,i nemam razloga i ne zelim da postavim link koji je vec neko postao!Postavim ceo link u pretrazi,skratim...ista prica...Sta se desava,jednostavno nije mi jasno?!Ako sam ja razlog polemike,rado cu otici odavde zarad mira u kuci!Zivi mi bili ljudi!!!
Mislio sam da doprinosim forumu,nazalost prica je drugacija...Slazem se sa tobom!The EndOladite malo sa forsiranjem tolikih listau nedogled koje posle traju 2,3 sata ili 24 sata nebitno i onda down,bolje posaljite nekom putem pm-a kome je stvarno potrebno jer ovako nevodi nigde,okej da liste ostaju samo na ovom forumu nego se prosiri na milion raznih foruma tako da nema svrhe forsirati u neogled,to je neko moje misljenje,nista licno...pozdrav i prijatan boravak na forumu svim clanovima!
Eto ako hoces posalji meni par listi koje nigde nisu javno objavljene i bicu ti zahvalan do neba,mislim da je tako bolje...pozdrav!Slazem se sa tobom!The End...
Ziv bio i hvala na razumevanju!Cujemo se kad dodjem do pravih listi...Hvala!Eto ako hoces posalji meni par listi koje nigde nisu javno objavljene i bicu ti zahvalan do neba,mislim da je tako bolje...pozdrav!
Hvala ti na strpljenju i razumevanju!Samo te molim da to bude isti arsin za sve nas?!Sto se tice moje malenkosti,znam da sam pogresio vise puta i znam da si me razumeo(ti ili bilo kod od vas koji vodite ovaj forum)?!Sve u svemu,ne postoji namera sa moje strane da bilo sta opstruiram!Imam jebenih 50 godina i ovo mi najmanje treba!Tako da...Pozdrav svima!Kao sto sam u par navrata napisao imate opciju prijavi Post i na osnovu prijavljenog posta Post ce biti izbrisan.
Nema broja koliko sam puta vas link stavljao u pretragu i brisao duple postove pa i maloprije.
Ima i ovo .. clan prijavi Post ja ga ipak stavim u pretragu i sta vidim?? Post koji je clan SF Foruma prijavio pretraga mi izbaci samo postojeci 1 Post od doticnog clana znaci nisam jednom ubacio u pretragu i namjerno skracivao link da bi sebe uvjerio dal je prijavljen Post stvarno duplikat ... nije bio.. i na osnovu prijavljenog Posta sam namjerno kontaktirao doticnog clana foruma u slucaju da je potreban dokaz za ono sto tvrdim da ga imam.
Znaci svaki vas Post nastojimo da maksimalnoispostujemo
Hvala
Pozdrav
I da si upravo ko da nisi tako da ne se mnogo nervirajOvako mozemo u nedogled...A ovo je samo jedan od primera,kojih imam puno...Ne zelim da pravdam sebe,jer i ja gresim!S'druge strane,ne zelim nikoga ni da kritikujem!