MODERATOR
- Učlanjen(a)
- 01.09.2012
- Poruka
- 13.439
super,sad treba naci user i pass,ali gdje i kako?Ma znam za to, ali nece ni jedan da se loguje a liste provereno rade.. Uvek javi login failed. Al nema veze.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
super,sad treba naci user i pass,ali gdje i kako?Ma znam za to, ali nece ni jedan da se loguje a liste provereno rade.. Uvek javi login failed. Al nema veze.
Meni ovo nece na HTC desire 310Sto lazes kad nisi sve probao! Ako ti je rutovan telefon ili sta vec, najbolji nacin je da to rijesis uz par komandi u terminalu (ako nemas skini neki sa google play), nakon toga mozes SVE aplikacije koje su na memoriji uredjaja prebaciti na karticu i ako to prije nije bilo moguce (npr. youtube,chrome i sl.)
Sve sto treba da uradis u terminalu su 2 komande
Kod:su pm set-install-location 2
Inace je
0 - auto (ova opcija je podrazumevana)
1 - interna memorija
2 - sd kartica
Evo ti jedan primjer prije
i posle
A da provjeris koja je trenutna vrijednost kucas
Kod:pm get-install-location
Zato si ti najpametniji na forumu, jedes samo jabuke
Pozdrav. Mene zanima da li je moguce preskenirati neke liste i usput doci do imena i sifre da bih mogao gledati na racunaru, smartv, tabletu, mobitelu i pomocu kucne antene? Hvala
voljan sam da ti objasnim na viet tv i dam usput 2500 statusa......zauzvrat do kada dobijem viet tv ......nemoj samo reci do smaka sveta jer do tada imam......dzaba si krecio.....
Ma nisam krecio. Niste imali interneta kad ste probavali, pa vam se ucinilo da sam nesto mutio. )))
Evo ti pa skeniraj:Moderator, možeš da ubaciš i slovački Dajto među kanale
Kod:http://livestreaming.cz/online-tv-stream/dajto-vlc-prenos-online-vysielanie-zadarmo-vysielane-nazivo/
Ako neko ima VLC listu slovačkih kanala, neka objavi. Ova četiri su stabilna i sa matičnih stranica su. Razlog je to što su filmovi i serije sinhronizovani i čitav program je na slovačkom jeziku, te ih niko ne tuži za autorska prava.
Dajto je inače program namenjen muškoj populaciji. Ima i sportskih prenosa. Ne znam da li to skrembluju.
http://147.175.204.204/
udp/233.10.47.xxx:1234
udp/233.11.36.xxx:1234