Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Član
Učlanjen(a)
28.08.2012
Poruka
338
Sto lazes kad nisi sve probao! Ako ti je rutovan telefon ili sta vec, najbolji nacin je da to rijesis uz par komandi u terminalu (ako nemas skini neki sa google play), nakon toga mozes SVE aplikacije koje su na memoriji uredjaja prebaciti na karticu i ako to prije nije bilo moguce (npr. youtube,chrome i sl.)

Sve sto treba da uradis u terminalu su 2 komande
Kod:
su
pm set-install-location 2

Inace je

0 - auto (ova opcija je podrazumevana)
1 - interna memorija
2 - sd kartica

Evo ti jedan primjer prije

F4b71iF.jpg

i posle

1tFG4tx.jpg

A da provjeris koja je trenutna vrijednost kucas

Kod:
pm get-install-location

Zato si ti najpametniji na forumu, jedes samo jabuke :roll::roll::roll:
Meni ovo nece na HTC desire 310 :D

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.332
Pozdrav. Mene zanima da li je moguce preskenirati neke liste i usput doci do imena i sifre da bih mogao gledati na racunaru, smartv, tabletu, mobitelu i pomocu kucne antene? Hvala

voljan sam da ti objasnim na viet tv i dam usput 2500 statusa......zauzvrat do kada dobijem viet tv .....:beee:.nemoj samo reci do smaka sveta jer do tada imam......dzaba si krecio.....:roll:

Učlanjen(a)
20.03.2012
Poruka
2.097
Pozdrav prijatelji . Jedno pitanje ili savet , koji je program najbolji za vadjenje strimova tv kanala sa raznih online sajtova ? Ja sam to ranije , ali dosta ranije radio uspesno , ali da netrazim sada po hardu , mislim da sam koristio Coojah ... Voleo bih da skidam kanale za sebe sa raznih sajtova koji prikazuju online kanale , od Antigve do Sri Lanke :D Hvala unapred na savetima :)

LEGEND
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
2.431
Moderator, možeš da ubaciš i slovački Dajto među kanale

Kod:
http://livestreaming.cz/online-tv-stream/dajto-vlc-prenos-online-vysielanie-zadarmo-vysielane-nazivo/

Ako neko ima VLC listu slovačkih kanala, neka objavi. Ova četiri su stabilna i sa matičnih stranica su. Razlog je to što su filmovi i serije sinhronizovani i čitav program je na slovačkom jeziku, te ih niko ne tuži za autorska prava. :)

Dajto je inače program namenjen muškoj populaciji. Ima i sportskih prenosa. Ne znam da li to skrembluju.
Evo ti pa skeniraj:
Kod:
http://147.175.204.204/
Kod:
udp/233.10.47.xxx:1234
udp/233.11.36.xxx:1234

Učlanjen(a)
10.06.2014
Poruka
1.301
Hvala vam momci na lepom druzenju i razumevanju,pogotovu ljudima koji rade na ovom forumu!Veliki pozdrav od Zorana,kao i svako dobro u svakom smislu te reci!

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.737
Linkovi koji su u Hide ili HPOSTS 100 ako koristite pretragu pokaze vam Post koji je u Hide 100
Hidden content
You need -1 more posts to view this content

Učlanjen(a)
10.06.2014
Poruka
1.301
Brate dragi,kao sto sam ti i reko vise puta...Nekad mi jednostavno zakaze pretraga,i nemam razloga i ne zelim da postavim link koji je vec neko postao!Postavim ceo link u pretrazi,skratim...ista prica...Sta se desava,jednostavno nije mi jasno?!Ako sam ja razlog polemike,rado cu otici odavde zarad mira u kuci!Zivi mi bili ljudi!!!

Natrag