Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Član
Učlanjen(a)
29.07.2010
Poruka
692
dobro je bilo proslo, ima navod zasto ban, pa vidi i nemoj ubuduce (lista sadrzi Arene sport i nije u HPOSTS 100) time si sebi stvorio sansu za problem, recicu Ti 3 godine sam radio (inventivno po mom sudu,a i sire na najvecem W forumu *olt.cd, smetao sam kurcevim englezima, oni koriste one lova hostere, a ja open source ,free mind, koristili su sitnice, dadobije 2 meseca ban, nikad vise se nisam vratio, he otisao im i InsaK , ruska legenda. Svega ima ,ipak pazi na korake uvek ima i onog drugog.
Toliko o banetu, malo sam vise srao, ali to je da vlastitu dusanku namestim .Jebem sve koji se sluze lazi , nepravdom i neistinom. (ili finije .fr, liberte, fratelite, egalite)

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
08.07.2010
Poruka
2.686
Vest od SBBa
"Dragi naši korisnici,
...
Podelite sreću novogodišnjih praznika sa najbližima uz dodatne digitalne i HD kanale koji nisu deo vašeg paketa, a u kojima ćete moći besplatno da uživate od 15. decembra do 31. januara.
Želimo vam srećne praznike."

Znači da za januar moram povećati pretplatu ovima što uzimaju D3GO :D
:roll:

Učlanjen(a)
27.11.2015
Poruka
48
hvala, javiću kad budu zatrebali :)
---------

nego jel postoje neki strimovi za grčke nova sports kanale, od kada pratim strimove ništa živo za njih nema

Do pre dva meseca su i radile grcke nova sport na nekim serverima.Posto su se ponovo trostruko kodirali vise ih ne moze nijedan cccam server emitovati.Jedino ako ih nadjes sa tokenom koji se emituje iz Kipra.

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.735
Probajte besplatno

Screenshot_2015-12-11-20-03-24.png

Od sada NOVA APLIKACIJA I ZA ANDROID uređaje!
Svi korisnici mogu da uživaju u novom doživljaju internet televizije preko svojih smartphone i tablet uređaja BILO GDJE I BILO KAD!
Ne propustite vaše omiljene serije, emisije ili utakmice, probajte besplatno našu aplikaciju: bit.ly/NetTVSmartphoneApp

https://www.nettvplus.com/gledaj_besplatno/nettv-smartphone-player.html

-----------------------------------------

Kad instalirate u zavisnosti od vaseg uredjaja za kojeg ste se opredijelili ispunite u odgovarajuca polja svoje VALIDNE podatke i ocekujte telefonski poziv od strane doticnih za aktiviranje.

Ps:
Orion aplikacija radi jos uvijek

Pozdrav

Natrag