Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Šalji ako ima xxx u njojVeceras desetorici Ital.lista ne objavljivana na pp.
Pozdrav.
XXX ako trebas imam ja prava lista upravo ulovljena talijani.Šalji ako ima xxx u njoj
Ako nisam zakasnio .....kao i uvekVeceras desetorici Ital.lista ne objavljivana na pp.
Pozdrav.
Prvo moras na tecaj iz Talijanskog.Ako nisam zakasnio .....kao i uvek
Koliki je probni period.Probajte besplatno
Pogledajte prilog 84895
Od sada NOVA APLIKACIJA I ZA ANDROID uređaje!
Svi korisnici mogu da uživaju u novom doživljaju internet televizije preko svojih smartphone i tablet uređaja BILO GDJE I BILO KAD!
Ne propustite vaše omiljene serije, emisije ili utakmice, probajte besplatno našu aplikaciju: bit.ly/NetTVSmartphoneApp
https://www.nettvplus.com/gledaj_besplatno/nettv-smartphone-player.html
-----------------------------------------
Kad instalirate u zavisnosti od vaseg uredjaja za kojeg ste se opredijelili ispunite u odgovarajuca polja svoje VALIDNE podatke i ocekujte telefonski poziv od strane doticnih za aktiviranje.
Ps:
Orion aplikacija radi jos uvijek
Pozdrav
Prvo moras na tecaj iz Talijanskog.
Sta cemo sa ovim sada,a vise puta je bilo,samo sto niko nije obracao paznju ili jednostavno nije hteo?Imam jos puno takvih primera!Ne zelim i necu da pravdam sebe jer sam pogresio!Ali ima nas puno,a mogu i da dokumentujem ako treba?
Zorane, šta kaže Cortana na sve to?Sta cemo sa ovim sada,a vise puta je bilo,samo sto niko nije obracao paznju ili jednostavno nije hteo?Imam jos puno takvih primera!Ne zelim i necu da pravdam sebe jer sam pogresio!Ali ima nas puno,a mogu i da dokumentujem ako treba?