VIP IPTV
- Učlanjen(a)
- 13.08.2013
- Poruka
- 2.848
jel moze 2 liste koje rade AMIS Ubaceni SK-kluboviIma li neko Amis listu koja ne radi?
Pozdrav.......
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
jel moze 2 liste koje rade AMIS Ubaceni SK-kluboviIma li neko Amis listu koja ne radi?
Stvarno? Nisam znao. Znao sam za 720 SK, 1080p Arene, ali 1080 SK jos nisam znao.Postoje bolje liste u kojima rade Sport klubovi 1920x1080 i 720
Pozdrav
slovenacki svi IPTV i kabel provajderi emituju SK u 1080p....T-2 cak ima i pod opcije 720p....pa u srbiji SBB verovatno isto emituje u 1080p i jos ko bi se pronasao....Stvarno? Nisam znao. Znao sam za 720 SK, 1080p Arene, ali 1080 SK jos nisam znao.
Jeste ima ... samo ima ljudi ovdje ako stavis sliku u album temu mislim na kodi/xbmc onaj ko se malo bolje razumije u ovo sve moze otprilike da predpostavi koji je provajder u pitanju ... kazem otprilike ... zato kad bi se stavila slika najbolje sa Vlc i ostavis samo rezoluciju.Stvarno? Nisam znao. Znao sam za 720 SK, 1080p Arene, ali 1080 SK jos nisam znao.