Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

VIP IPTV
Učlanjen(a)
13.05.2012
Poruka
7.955
Monitor mi je stari pa kad je slika u 16:9 manji igraci manje sve, jedva se vidi, a 4:3 je odlicna
MPC se ubio za te stvari:D
UQmLPfM.png

UREDNIK
Učlanjen(a)
09.12.2009
Poruka
2.313
Monitor mi je stari pa kad je slika u 16:9 manji igraci manje sve, jedva se vidi, a 4:3 je odlicna
Da ,probao sam i ja ono sto sam ti napisao. U pravu si. Pri promeni kanala se menja samo i nece force 4:3 :( jedino da napravis precicu na tastaturi za aspect ratio( da ne klikćeš stalno mišem) Verovatno koristiš windows( na ubuntu postoji ubacivanje config. fajla).....

Učlanjen(a)
28.03.2011
Poruka
137
ima neko neku domacu listu da mi posalje kad ima onda se svugde postavlja i naravno stane umesto da se cuva

Učlanjen(a)
06.06.2014
Poruka
186
Da ,probao sam i ja ono sto sam ti napisao. U pravu si. Pri promeni kanala se menja samo i nece force 4:3 :( jedino da napravis precicu na tastaturi za aspect ratio( da ne klikćeš stalno mišem) Verovatno koristiš windows( na ubuntu postoji ubacivanje config. fajla).....
bas sam uradio tako, pa je malo bolje, bar se ne moram stalno sa misem zezat, ovako je dobro, precica na tastaturi i lagano ;) hvala svima :tease:

Učlanjen(a)
15.05.2010
Poruka
388
Da li radi Network / IP Scanner Shared Resources na windows 10 ili to nesto kod mene nevalja ?

Učlanjen(a)
06.06.2014
Poruka
186
@nimla0
A da probaš sa vlc-om? On ima opciju force aspect ratio u koju uneseš odnos stranice 4:3.
Hvala na prijedlogu, znam to za vlc ali nesto mi vlc u zadnje vrijeme previse bufferuje i ne otvara skoro ništa, a do sad se SM pokazao odlicno i malo je siri u odnosu na vlc, moze dosta drugih stvari, tako da mi se on baš svidio.

Natrag