Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Učlanjen(a)
08.06.2015
Poruka
159
http://dnevne.net/otkrili-gljivu-koja-kod-zena-izaziva-sesualni-vulkan-cim-je-pomirisu/
Naime, iako se još 2001. godine pisalo o navodnim afrodizijačkim svojstvima gljive po imenu Dictyophora multicolor, koja raste na naslagama stvrdnute lave na Havajima, ovih dana sajt Ajefel sajns piše kako ova gljiva ima krajnje neobičan uticaj na žene.
Navodno, čak pola žena, odnosno njih 50%, nakon što pomirišu za mnoge neugodan miris ove gljive – instantno dožive sek*sualni klimaks, i to bez muškarca, odnosno bez uobičajenog povoda!?
Za muškarce je miris, kako su su svi rekli – krajnje neugodan.
Naučno objašnjenje ovoga možda bi se moglo kriti u tome što morfologija i hemijski sastav gljive možda ima sličnosti sa ljudskim neurotransmiterima koji se otpuštaju tokom intimnih odnosa.

multicolor_crop-2.jpg

Učlanjen(a)
03.03.2010
Poruka
2.171
Pa šta ne kažeš da ti imaš svoj server. Ističe mi pretplata na Total TV, e sad šta mi treba najjeftinije od opreme za taj CS, i koliko je mjesec i imaš li i taj H2. Valjda ne moram antenu vraćat imam monoblock eutelsat i astra. Zanimaju me dokumentarci, Mtv paket, filmovi. Sport me ne zanima. Pošalji mi na pm šta kako, koliko i to.

Učlanjen(a)
30.03.2014
Poruka
1.005
Pa šta ne kažeš da ti imaš svoj server. Ističe mi pretplata na Total TV, e sad šta mi treba najjeftinije od opreme za taj CS, i koliko je mjesec i imaš li i taj H2. Valjda ne moram antenu vraćat imam monoblock eutelsat i astra. Zanimaju me dokumentarci, Mtv paket, filmovi. Sport me ne zanima. Pošalji mi na pm šta kako, koliko i to.
Koliko dugo si koristio opremu? Mozda i trebas vratiti opremu. Ako si to imao, nista ti vise ne treba. Mozda bi trebalo u taj resiver ubaciti novi softver da bi mogao koristiti cs. Aleksandre, mogao bi i meni taj test dati. Ne mogu ti poslati poruku.

Učlanjen(a)
03.03.2010
Poruka
2.171
Mislim oko 4 godine, treba garant resiver vratit, antenu i kabal ne vjerujem . Čitam po netu čovjek nije u roku 15 dana od raskida vratio i dobio kaznu od 400 eura. Toliko nije platio za te dvije godine pretplate.
Kod:
www.glas-slavonije.hr/259568/4/Odsteta-za-kasnije-vraceni-receiver-i-daljinski---3000-kn

Poslednja izmena:
Natrag