Desni klik,video ,izrezivanje ,4:3Da li neko zna kako u SM Playeru odabrati omiljenu rezoluciju, da mi je stalno 4:3 slika ? hvala unaprijed
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Desni klik,video ,izrezivanje ,4:3Da li neko zna kako u SM Playeru odabrati omiljenu rezoluciju, da mi je stalno 4:3 slika ? hvala unaprijed
Smplayer > Preferences > Advanced > Options for Mplayer > Options > addDa li neko zna kako u SM Playeru odabrati omiljenu rezoluciju, da mi je stalno 4:3 slika ? hvala unaprijed
ovako kada uradim samo mogu odabrati 4:3 ali i dalje kada pokrenem bude 16:9Smplayer > Preferences > Advanced > Options for Mplayer > Options > add
-aspect 4:3
navikli smo vec....potrebno nesto novo.....Šta je ovo, postalo normalno da Nole presliša Nadala, niko ni slike da stavi.
Bravo majstore...
Pa nema novih slika!Šta je ovo, postalo normalno da Nole presliša Nadala, niko ni slike da stavi.
Bravo majstore...
odradio sam ovo ranije ali samo se SM otvara u 4:3 formatu, kanali se pokrecu 16:9