- Učlanjen(a)
- 30.03.2014
- Poruka
- 1.005
Zajebajem se, heheh... Rade linije, samo jos da vidim sta otvara...jel se to zajebajes hahaha pise ti na avataru
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Zajebajem se, heheh... Rade linije, samo jos da vidim sta otvara...jel se to zajebajes hahaha pise ti na avataru
Steta sto nece max tvZajebajem se, heheh... Rade linije, samo jos da vidim sta otvara...
E to ti je odgovor na ono slika govori 1000 rjeci dobar ti avatar reko bi covek da sve znasŠteta... Nego, uklapa li se ovaj mom avatar u ovu problematiku kojom se bavimo na forumu ? Mislim da je ekstra, jer sam ga tražio baš za ovu svrhu
Max radi sa proxyem....Steta sto nece max tv
Nisam ja to baš mislio na sebe, nego općenito na forumu. Nisam ti ja baš neki znalac, znam svašta ponešto, pa kombinujem. Ako nam treba pomoć, podrška, savjet itd., sve to imamo na ovom forumu.E to ti je odgovor na ono slika govori 1000 rjeci dobar ti avatar reko bi covek da sve znas
Max radi sa proxyem....
Ovdje imas kako da imenujes kanale u listiUnaprijed se izvinjavam ako kršim pravila Foruma što je o jednoj temi više pitanja,radi se o EPG.Ispratio sam Bokijev tutorijal o postavkama PVR clienta do u riječ,takođe i o usklađivanju EPG sa SF.Imam listu gdje je npr.pod tvg-id broj 55 a u tvg-name ime kanala.Ako sam dobro shvatio tvg-name je usklađen sa epg.srbianforum.org pa sam postavio tako da su nazivi isti.pod tvg-logo u toj listi je naziv kao u folderu LOGO 96x96 ali sa extenzijom "png".Tako kreirana m3 u lista naravno ne radi u Kodiju.Ja sam to sve poispravljao kao u Bokijevom tut.Nemam ni EPG(od 127 kanala nekim čudom pojavilo se za 10) a ni loga.Veliki Mao Ce Tung kaže"nije važno koje je boje mačka,važno je da lovi miševe" pa tako ni meni,Kodi i na win 8.1 i Mint 17.2 fercera šta je najvažnije tako da kanale koje nemam mogu,kad mi posao dozvoljava, pogledati al mi nekako oku ogodno kad vidim kako je to sve uštimano,kao kod Bokija recimo.I pitanjce za kraj,kako ukloniti AEON NOX skin?izvinjavam se na dužem postu i zahvaljujem unaprijed na odgovorima.
I pitanjce za kraj,kako ukloniti AEON NOX skin?